Quantcast
Channel: جوان آنلاين - آخرين عناوين ايران :: rss_full_edition
Viewing all 697 articles
Browse latest View live

کسب رتبه دوم امنیت در کشور

$
0
0
 عزیزالله ملکی با بیان اینکه ناجا در تمام عرصه‌ها حضور نمایان و محسوس دارد، صیانت از کارکنان را یک اولویت اساسی و ضرورتی مهم در ناجا دانست و افزود: پیچیدگی ماموریت‌های ناجا و تعاملات با سطوح مختلف اجتماعی، آسیب‌ها و چالش‌های گوناگونی در مسیر ماموریت‌های کارکنان قرار می‌دهد که لازم است با ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارکنان در مسیر کاهش آسیب‌ها حرکت کنیم. وی ادامه داد: با توجه به رویکرد حفاظت اطلاعات در استان مبنی بر حفظ سرمایه‌های سازمانی اقدامات بسیار اثر بخشی در کاهش آسیب‌ها انجام شده است. ملکی برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارکنان و خانواده‌های آنان و تداوم اجرای دوره‌های بصیرت را یکی از اثر بخش‌ترین برنامه‌ها در راستای صیانت از کارکنان برشمرد و گفت: اثربخشی دوره‌های بصیرت و کلاس‌های آموزشی در سال جاری با کاهش جرایم آسیب‌های کارکنان نسبت به سال قبل کاملا مشهود است و در سال جدید نیز تداوم خواهد یافت.

رضایت شهروندان از سازمان اتوبوسرانی

$
0
0
هوشنگ خندان‌دل با بیان اینکه حمل و نقل عمومی خط مقدم شهرداری‌ها محسوب می‌شود و اگر در آن خلل و مشکلی ایجاد شود تمام سطح شهر را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد گفت: در سال جاری ۱۸۰ میلیارد تومان در بخش اتوبوسرانی مشهد هزینه شده که از این میزان بیش از۴۰ میلیارد تومان از طریق کمک‌های دولتی و فروش بلیت و مابقی توسط شهرداری مشهد تامین شده است. معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: همچنین پیش‌بینی می‌شود در سال آینده اتوبوسرانی شهر مشهد ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان از آن توسط شهردای تامین می‌شود. خندان‌دل با بیان اینکه در گذشته برای شهروندان کمیت بیشتر از کیفیت در بخش اتوبوسرانی اهمیت داشته است، گفت: در حال حاضر میزان کیفیت خدمات برای شهروندان از کمیت اهمیت بیشتری دارد که یکی از بخش‌های آن احترام گذاشتن به مسافر و توجه به امنیت است. وی از افزایش سطح خدمات‌رسانی اتوبوسرانی مشهد خبر داد و تصریح کرد: از جمله این خدمات می‌توان به اجرای سیستم کنترلی اتوبوس‌ها اشاره کرد که با استفاده از آن در کنار اینکه می‌توان زمان ورود و خروج اتوبوس‌ها را بررسی کرد، سر فاصله زمانی مناسب نیز با مدیریت خطوط ایجاد می‌شود. خندان‌دل ادامه داد: در حال حاضر به طور متوسط هر ۱۰دقیقه یک دستگاه اتوبوس به ایستگاه می‌رسد که این رقم سرفاصله زمانی دسترسی شهروندان را به ۵ دقیقه رسانده است.

آرامش بهاری در بقاع متبرکه

$
0
0
مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان سمنان با اعلام این خبر گفت: طرح مذکور از بیست و نهم اسفند ماه سال ۹۱ آغاز می شود و تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه سال ۹۲ در شهرهای استان ادامه دارد. حجت الاسلام واحدی با بیان اینکه این طرح شامل برنامه های متنوعی است که به تناسب در ۳۵ بقعه مجری، اجرا خواهد شد ادامه داد: با عنایت به ارادت مردم مومن و متدین سطح استان به امامزادگان یکی از برنامه های شاخص این طرح برگزاری مراسم لحظه تحویل سال نو با حضور ائمه جمعه و جماعات ، روحانیون، مسئولین، خانواده معظم شهداء ، سادات و اقشار مختلف جامعه با قرائت قرآن کریم توسط قاریان ممتاز ، سخنرانی ، اجرای برنامه های مدیحه سرایی و همخوانی قرآن کریم و قرائت زیارت آل یاسین و قرائت دعای تحویل سال نو در بقاع متبرکه شاخص شهرستانها می باشد . مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان در ادامه با اشاره به اقدامات و هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره کل اوقاف، افزود : از دیگر برنامه های اجرایی این طرح برپایی خیمه های معرفت، اقامه نماز جماعت در بقاع متبرکه شاخص و بقاع متبرکه در مسیر زائران و ارائه خدمات رفاهی به زائران می باشد.

فعالیت ۱۲ طرح خارجی در شهرک‌های صنعتی

$
0
0
سیداحمد موسوی با اعلام این خبر گفت: هر سرمایه‌گذار خارج از آذربایجان غربی که برای سرمایه‌گذاری در این استان اقدام کند، شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی موظف است زمین مناسب را در اختیار متقاضیان قرار دهد. وی با اشاره به اشتغال‌زایی طرح‌های خارجی در آذربایجان‌غربی، ادامه داد: ۱۲ طرح خارجی که در آذربایجان‌غربی در حال فعالیت هستند برای بیش از ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۸۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده‌اند. موسوی به میزان کل سرمایه‌گذاری شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی اشاره کرد و افزود: از ابتدا تاکنون ۶۸۳ قرارداد پیمان کاری برای اجرای پروژه‌های مختلف و با اعتبار نزدیک به ۶۰۰ میلیارد ریال در شهرک‌های صنعتی مختلف استان بسته شده است. مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی ادامه داد: در حوزه تأمین زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی تا سال ۸۴ حدود ۳۶ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری توسط شرکت انجام شده است و این سرمایه‌گذاری در هشت سال اخیر به ۵۵۰ میلیارد ریال رسیده است. این مسئول به هزینه صرف شده در احداث شهرک فن‌آوری الکترونیک و صنایع غذایی ارومیه اشاره کرد و گفت: از سال ۷۹ تاکنون ۸۸ میلیارد ریال برای ساخت برج خدمات فن‌آوری و کسب و کار و همچنین زیرساخت‌های مورد نیاز این شهرک اعتبار هزینه شده است.

افزایش تسهیلات بافت فرسوده تا سقف ۳۰ میلیون تومان

$
0
0
هیچ محدودیتی در پرداخت تسهیلات بانکی در زنجان در بخش بافت فرسوده وجود ندارد و از شهرداران در خواست می کنیم که از این فرصت استفاده کنند و در خصوص تشویق مردم به ساخت ونوسازی بافت فرسوده اطلاع رسانی کنند. معاون وزیر راه و شهرسازی در جلسه بافت فرسوده در زنجان با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه تاکنون ۸۰ درصد برنامه بافت فرسوده عملیاتی ومحقق شده که امیدواریم تا پایان امسال به ۹۰ درصد برسد از پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای بافت فرسوده خبر داد و اظهار امیدواری کرد: افزایش سقف تسهیلات بانکی بافت فرسوده از ۲۰ میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان تا پایان امسال را شاهد باشیم. کیانپور با اشاره به اینکه برای سال آینده ساخت حدود۳ هزار واحد مسکن مهر در بافت فرسوده زنجان در نظر گرفته شده است گفت: در این خصوص نیز هیچ محدودیتی وجود ندارد و تا ۶ هزار واحد نیز قابل افزایش است. وی با بیان اینکه ارزش افزوده بسیار مناسبی در بافت فرسوده وجود دارد افزود: احیاء بافت فرسوده به خدمات رسانی بهتر در این محل کمک می کند و مانع مهاجرت ساکنین این محلات به محله های دیگر می شود. کیانپور از انتشار اوراق مشارکت محور داودقلی- دلجویی زنجان خبر داد و گفت: خواست ما این است که طرح سیما ومنظر این محور حداکثر تا پایان اردیبهشت آماده شود تا براساس آن کار را جلو ببریم و جذب سرمایه گذار داشته باشیم. کیانپور نوسازی و بهسازی بافت فرسوده و نیز بازگشایی محورها را فرصت مناسبی برای انتشار اوراق مشارکت عنوان کرد و با تأکید بر نوسازی واحیای بافت فرسوده افزود: از ساخت و سازهای بی رویه در سکونت گاههای غیر رسمی جلوگیری شود.

اجراي جشنواره صداي بهار

$
0
0
قربان عباسی در جلسه ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي استان گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز، معرفي ظرفيت‌ها و قابلیت های گردشگری این استان درقالب جشنواره ها و نمایشگاه ها مختلف ضروری است كه با همكاري ديگر دستگاه‌هاي اجرايي عضو ستاد، اقدامات مؤثري در اين‌خصوص انجام خواهد گرفت. عباسی با اشاره به هفتمین سال فعالیت این ستاد افزود: درراستای ايجاد فضاي با نشاط و سرزندگي در جامعه برنامه‌هاي متنوع فرهنگي در قالب جشنواره صداي ملي بهار در استان اجراء خواهد شد. دبير ستاد تسهيلات سفرهاي دايمي استان معرفی آیین و رسوم وموسیقی اقوام و برپایی نمایشگاه های مختلف فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دراستان را از جمله برنامه های این جشنواره عنوان کرد. وي با اشاره به اقدامات انجام شده درخصوص تبليغات محيطي و معرفي جاذبه‌هاي گردشگري استان از طريق رسانه‌ها يادآور شد: تابلوهای راهنمای مسافران وگردشگران در مسیر جاده ها و تفرجگاه ها جانمایی شده و نصب خواهند شد، همچنین برای معرفی جاذبه‌های گردشگری استان، کتابچه راهنمای گردشگری گلستان، بروشورو سی‌دی معرفی جاذبه های گردشگری و نقشه گردشگری تهیه و تولید می شود. این مسئول ادامه داد: پایگاه های راهنمای گردشگر در مبادی ورودی استان برای ارائه اطلاعات و جاذبه‌های گردشگری به مسافران نقطه‌‌یابی و جایابی شده است. عباسی اظهار امیدواری کرد: با اجرای جشنواره صدای بهار و برنامه های متنوع در ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان، ضمن استقبال از مسافران وگردشگران نوروزی و فراهم سازی خاطره خوش برای آن ها، جذابیت های طبیعی وتاریخی وگردشگری استان گلستان بیش از پیش معرفی شده و شاهد افزایش شمار گردشگران داخلی وخارجی به نگارستان ایران باشیم.

بسيج دانشجويي، سپاه جوان كشور است

$
0
0
يكي از اهرم‌هاي پيشبرد اهداف فرهنگي در تمام استان‌ها بسيج دانشجويي است. گروه‌هايي كه با استفاده از علم و دانش به روز خود مي‌توانند براي هر مشكلي، چاره‌اي بينديشند. اما در ميان استان‌ها، ناحيه دانشجويي سپاه استان فارس علاوه بر مأموريت‌هاي تعريف شده‌اش، برنامه‌ها، طرح‌ها و پروژه‌هاي ويژه‌اي را نيز تعريف و در دستور كار خود قرار داده است. براي آگاهي از بخشي از فعاليت‌هاي اين نهاد به سراغ آرش علاءالدين، فرمانده ناحيه دانشجويي سپاه فجر استان فارس رفتيم تا در گفت‌وگويي كوتاه به چند و چون عملكردشان بپردازيم. فرمانده ناحيه دانشجويي سپاه فارس در ابتدا با عنوان كردن اين مطلب كه بسيج دانشجويي تنها تشكلي است كه امام راحل در دوم آذرماه ۱۳۶۷ دستور تشكيلش را به همراه بسيج طلاب صادر كردند و هنوز هم جملاتي كه مي‌شنويم از همان زمان است مثل «بسيج لشكر مخلص خداست» مي‌گويد: بسيج دانشجويي در بين اقشار و ساير رده‌هاي سپاه، جايگاه ويژه‌اي دارد و برخي از دستگاه‌هاي امنيتي خارج از كشور، اسم بسيج دانشجويي را سپاه جوان گذاشته‌اند، اما متأسفانه گاهي ما خودمان نسبت به اين نهاد غفلت مي‌كنيم. اما خوشبختانه نگاه مقام معظم رهبري به اين نهاد يك نگاه ويژه است و همچنين اين نگاه ويژه در رده‌هاي فرماندهي سپاه خصوصاً فرمانده سپاه فجر استان فارس وجود دارد. آرش علاءالدين ادامه مي‌دهد: دانشجويان فكر مي‌كنند كسي دركشان نمي‌كند و جلوي كارهايشان گرفته مي‌شود. ولي وقتي با فرمانده سپاه فجر گفت‌وگو مي‌كنيم، مي‌بينيم ايشان به‌‌رغم سنشان، مثل جوانان پويا و پرتحركند. يك مشكلي در بسيج دانشجويي و رده‌هاي سپاه وجود دارد، آن هم اينكه مأموريت‌هايي كه قرار است انجام دهيم ساختار و ابلاغيه‌ها با اين مأموريت‌ها همخواني ندارد و عقب‌تر است. و دليل اين مسئله اين است كه ساختار سازماني سرعت لازم را ندارد چون تحولات با سرعت زيادي پيش مي‌روند ولي خوشبختانه رهبري خيلي تيزبين هستند و جلوتر از اين تحولات حركت مي‌كنند. وي با طرح اين سوال كه بسيج دانشجويي در فضاي بين‌المللي چه ابزار و ساختاري دارد كه در جامعه و امم اسلامي تأثيرگذاري داشته باشد و چقدر تأثيرگذاري داشتيم و چقدر در راستاي صدور انقلاب كه آرمان حضرت امام (ره) و امام خامنه‌اي است، كار كرده‌ايم، پاسخ مي‌دهد: اين يكي از چالش‌هايي است كه بسيج دانشجويي با آن روبروست. تهاجم دشمن در فضاي جنگ نرم بسيار بالاست و بايد سهم سپاه و بسيج را در اين عرصه‌ها بالا دانسته و اين نهاد را براي مقابله با دشمن تجهيز كنيم. فرمانده ناحيه دانشجويي استان فارس با اشاره به اينكه تهديدات زيادي نسبت به بسيج دانشجويي وجود دارد ادامه مي‌دهد: دشمن در دانشگاه‌ها از همه لحاظ كار مي‌كند. در جنگ نرم ما نمي‌توانيم سدي بسازيم كه دشمن نتواند وارد شود بلكه بايد خودمان را براي مقابله با دشمن تقويت كنيم. در راستاي اين هدف اردوهايي جداي از اردوهاي طرح ولايت تدارك ديده‌ايم كه امسال بيش از هزار نفر را در سطح استاني به اين اردوها برديم. وي اين اردوها را مختص استان فارس و طراحي شده توسط خودشان معرفي كرده و مي‌گويد: حدود هزار دانشجو كه ۵۰۰ نفر خانم و ۵۰۰ نفر آقا هستند در قم در مجتمع مهدي ياوران با حضور اساتيد برجسته آموزش مي‌گيرند. يكي از برنامه‌هاي اردو ديدار با علما است. اين دوره‌هاي هزار نفري به صورت استاني و مختص دانشجويان بسيجي مي‌باشد، البته يك سري اردوهاي سه روزه براي عموم دانشجويان نيز در نظر گرفته شده است. علاءالدين با بيان اينكه براي خوابگاه‌ها نيز برنامه‌هاي ويژه‌اي دارند، ادامه مي‌دهد: در بحث خوابگاه‌ها، ما كل خوابگاه‌هاي شهر شيراز را شناسايي كرديم و نيروهاي بسيجي كه بيشتر هم خانم‌ها هستند را در اين خوابگاه‌ها اسكان داديم و سرگروه هر گروه را با ده عضو به قم مي‌فرستيم و در آنجا بعد از گذراندن دوره‌هاي آموزشي به خوابگاه باز مي‌گرديم و اينها در فعاليت‌هاي فرهنگي فعال مي‌شوند. با توجه به برنامه‌‌ريزي‌هاي صورت گرفته مي‌توانيم ۱۳۰۰ نفر را به اين اردوها ببريم. ظرفيتي براي اردوهاي بصيرت افزايي در نظر گرفته‌ايم كه براي حدود ۳۰۰ نفر است كه اگر انجام شود، مجموع آمار به بيش از هفت هزار نفر مي‌رسد. وي معتقد است در بحث امر به معروف در خوابگاه‌ها از دانشجو غافل هستيم و اگر هم برنامه‌اي فرهنگي براي دانشجو باشد بعد از كلاس و با آمدن دانشجو به خوابگاه رها مي‌شود و بر همين اساس مي‌گويد: يك سري از خوابگاه‌هاي خودگردان هستند كه به صورت خصوصي اداره مي‌شوند و بعضاً مديريت آنها به دست افراد ناشايست است و مشكلات زيادي به همراه دارند. بعد از برگزاري جلسات زيادي، طرحي به اسم «طرح هدايت فرهنگي خوابگاه‌هاي شهر شيراز» را آماده كرديم به اين نحو كه در اين اماكن يك حلقه دوستي ايجاد مي‌كنيم به صورتي كه اگر دانشجويي سالم به دنبال جايي براي پناهگاه مي‌گردد بتواند در جمع دوستاني سالم كه مثل خودش هستند زندگي كند. در هر خوابگاه ده نفر دور هم جمع مي‌شوند كه يك نفر به عنوان مسئول انتخاب مي‌شود. كار حلقه دوستي هيئت اجرايي عترت است كه در مراسم‌ مختلف يك نذري كوچك تدارك مي‌بينند و بچه‌ها را دور هم جمع و مداحي و مديحه‌سرايي مي‌كنند كه با هم دوست و نزديك شوند و در عين حال يك مبلغ هم در گروه است كه كار هدايتي گروه را عهده‌دار است. ما ۶۵ خوابگاه را در شهر شيراز شناسايي كرديم و نزديك ۲۰ خوابگاه توسط بچه‌ها فتح شده و در آنجا زحمت زيادي مي‌كشند. فرمانده ناحيه دانشجويي استان فارس به تأثيرات اين اردوها اشاره و تصريح مي‌كند: خواهراني هستند كه اينجا آمدند و گفتند، به حجاب اعتقاد نداشتيم ولي با حضور در اين اردوها عاشق حجاب و ولايت فقيه شده‌ايم.

حالا آشوراده، منتظر جهانی شدن است

$
0
0
 آشوراده در مرکز شبه جزیره میانکاله واقع شده و تنها جزیره ایرانی دریای خزر محسوب می شود و به دلیل برخورداری از جاذبه های منحصر به فرد یکی از قطبهای مهم گردشگری است. جزیره آشوراده در حاشیه ساحل بندرترکمن از شمال به دریاچه خزر، از شرق به تنگه ای باریک موسوم به تنگه چپق اوغلی و از غرب به کانال طبیعی خزینی و ادامه شبه جزیره میانکاله و از جنوب به خلیج گرگان منتهی می شود. این جزیره در برخی منابع تاریخی به عنوان مجمع الجزایر آشوراده که متشکل از سه جزیره بوده، آمده است که گفته می شود با بالا آمدن سطح آب هر دو جزیره کوچک انتهای آن در آب فرو رفته و در حال حاضر تنها یک جزیره باقی مانده است. *** جزیره آشوراده با آب و هوای معتدل در غرب بندر ترکمن قرار دارد و تا سالها قبل با امکاناتی همچون پاسگاه ژاندارمری، شرکت تعاونی روستایی، مدرسه راهنمایی، مغازه، مسجد و حسینیه بیش از هزار نفر سکنه داشت که به مشاغل دامداری، کارگری، پیشه ‌وری و ماهیگیری مشغول بوده‌اند اما با وقوع سیل در سال ۱۳۷۲ این جزیره خالی از سکنه شد. پوشش گیاهی جزیره، بوته‌های تمشک، نوعی خار خودرو و درختان انار ترش است و حیواناتی همچون شغال، روباه، خرگوش، قرقاول، کبک و پرندگان دریایی در جزیره زندگی می کنند که با برنامه ریزی های صورت گرفته، قرا است این جزیره سکوی پرش گردشگری نگارستان ایران زمین شود. * رویاهای واقعی سه سال پیش وقتی صحبت از ساماندهی محبوب ترین و تنها جزیره ایرانی دریای خزر به میان آمد، عده ای این طرح را خیال انگارانه می پنداشتند، اما حالا شمارش معکوس برای تبدیل شدن این جزیره ی زیبا به یکی از قطب های گردشگری ایران آغاز شده است. آشوراده که نقطه عطفی در گردشگری شمال بویژه گلستان خواهد بود، با اجرایی شدن طرح های گردشگری اش، به یکی از آرزوهای دیرینه مردم استان جامه عمل خواهد پوشاند. البته بحث جدایی این جزیره همواره مطرح و کشمکشهایی را بین دو استان مازندران و گلستان به همراه داشت، تا اینکه با سفر سوم دولت به گلستان و تشکیل کارگروه توسعه گردشگری آشوراده، برای همیشه به این بحث و اختلاف بین مازنی ها و گلستانی ها خاتمه داده شد و آشوراده به عنوان جزیره جدایی ناپذیر از گلستان برای همیشه در تاریخ به نام این استان ثبت شد. * دغدغه ای بنام آشوراده استاندار گلستان که ساماندهی و تعیین تکلیف این جزیره زیبای خزر را از آروزهایش عنوان کرده بود، در مورد برنامه هایشان برای جزیره ی آشوراده گفت: با انجام فراخوان جذب سرمایه گذار، سرمایه گذار این طرح بزرگ مشخص شد و قرار است همزمان با جذب اعتبارات لازم به منظور تامین زیرساخت های لازم منطقه اعم از جاده، آب، برق، گاز و ...، این پروژه گردشگری - شیلاتی به نحو مطلوبی فرآیند کاری خود را طی کند و باعث رونق بیشتر فعالیت گردشگری در گلستان گردد. جواد قناعت با بیان اینکه این جزیره از مهمترین دغدغه های دوران کاری اش در استان است، ادامه داد: طرح گردشگری آشوراده با ملاحظات زیست محیطی اجرایی می شود و نقشه جانمایی سرمایه گذاری و حوزه نفوذ آن در سواحل تهیه شده است. در همین راستا، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان نیز با اشاره به اینکه به محض تحویل عرصه آشوراده به سرمایه گذار و با صدور موافقت اصولی، عملیات اجرایی سرمایه گذاری دراین جزیره شروع می شود، گفت: برای این اقدام نیاز است که دستگاه های اجرایی مرتبط مانند محیط زیست که مدیریت عرصه را بر عهده دارد و منابع طبیعی که عرصه را در اختیار دارد، وارد کار شوند تا این کار به پایان برسد. قربان عباسی ادامه داد: استاندار، مدیران ارشد و نمایندگان استان تلاش زیادی برای تبدیل جزیره آشوراده به قطب گردشگری استان و کشور کرده اند و میراث فرهنگی نیز، آن بخش کار یعنی واگذاری و انتخاب سرمایه گذار را که بر عهده داشت با همکاری همه دستگاه های اجرایی انجام داد و به نتیجه رسید. وی گفت: تبدیل جزیره آشوراده به منطقه گردشگری به مصوبه هیأت دولت نیاز داشت که در دو سفر دولت به استان این مصوبه دریافت شد و با تفویض اختیار این منطقه به استانداران به عنوان آخرین کار و واگذاری آن به بخش خصوصی، سرمایه گذار پای کار آمد و پیش طرح این پروژه را به میراث فرهنگی تحویل داد و این پیش طرح به تائید میراث فرهنگی نیز رسید. * ایجاد شغل برای ۲۷۰۰نفر همزمان با اولین سفر رئیس جمهور محترم و هیئت دولت به استان گلستان در سال ۸۴، مطالعه امکان سنجی جزیره آشوراده انجام شد که در جلسه هیت وزیران به عنوان سایت گردشگری پیشنهاد و مورد تائید قرار گرفت و در سفر دوم ریاست جمهوری این منطقه بعنوان منطقه نمونه گردشگری تایید شد و در سفر سوم نیز تمامی اختیارات مربوط به جزیره آشوراده به استاندار گلستان تفویض شد و کارگروه زیربنایی وزارتخانه ای نیز تشکیل شد. وسعت اولیه جزیره آشوراده حدود ۱۲۰۰ هکتار است، اما در حال حاضر تنها ۴۰۰ هکتار آن قابل استفاده و برنامه ریزی است. مدیرکل میراث فرهنگی گلستان مساحت طرح گردشگری آشوراده را ۳۸۰ هکتار اعلام کرد و گفت: این مقدار مورد تایید کارگروه قرار گرفت و برای طرح بزرگ گردشگری هزار و ۳۵۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری می شود. عباسی با اشاره به اینکه طرح گردشگری آشوراده مورد موافقت سازمان محیط زیست کشور نیز قرار گرفته است، میزان اشتغالی را که این طرح ایجاد می کند، دو هزار و ۷۰۰ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: با ایجاد زیرساخت های گردشگری در این جزیره، زمینه های حداکثری جذب گردشگر در استان گلستان فراهم خواهد شد. * پتانسیل هایی برای افزایش درآمدها به عقیده بسیاری از کارشناسان، آشوراده ، بکرترین منطقه تولید خاویار در جهان است و بی شک اجرا شدن مصوبات استانی سفر سوم دولت به گلستان، می تواند صنعت خاویار ایران را نیز متحول کند. البته اذعان معاون اول رییس جمهوری بر حمایت ویژه دولت ازخاویار نوید بخش آینده ای روشن برای این محصول استراتژیک و بی رقیب ایران در بازارهای جهانی است که آشوراده را نیز جهانی خواهد کرد. به گفته ی مسئولان گلستانی در حال حاضر سهم این استان در ارزش افزوده بخش گردشگری یک درصد است که با اجرای طرح های گردشگری از جمله رونق گردشگری جزیره ی آشوراده این سهم می تواند در اقتصاد استان افزایش یابد. مدیرکل میراث فرهنگی استان هم بخش های زیادی از گلستان را دارای پتانسیل برای افزایش درآمدها بخصوص از راه گردشگری دانسته و گفت: استفاده بهینه از ظرفیت های موجود ازجمله افزایش ضریب اشغال گردشگران در واحد های اقامتی و پذیرایی از ۵۰ به ۷۵ درصد، افزایش متوسط اقامت گردشگران در واحد های اقامتی و پذیرایی از ۲.۵ شبانه روز به ۳.۵ شبانه روز، افزایش متوسط فروش سالیانه واحد های پذیرایی از دو برابر ظرفیت پذیرش به ۳.۵ برابر، افزایش سهم صادرات محصولات صنایع دستی استان از یک درصد به ۵ درصد از جمله راهکارهای رونق گردشگری در گلستان به شمار می آیند که ما در صددیم به تک تک آنها دست یابیم.

اجرای طرح یک خانه یک نهال توسط شهرداری اراک

$
0
0
علی اکبر شعبانی فرد استاندار استان مرکزی در آیین کاشت نهال گفت: با توجه به تجمیع کارخانجات در سطح شهرستان اراک و آلایندگی ها، درختکاری در این شهر باید جدی دنبال شود که افزایش سرانه فضای سبز در مرکز استان در دستور کار قرار دارد و در این زمینه اقدامات گسترده ای انجام شده است. وی ادامه داد: ارائه آموزش های فرهنگی در مدارس و استفاده از نیروی جوان و متخصص با همکاری بسیج سازندگی از اقدامات سازنده در راستای افزایش فضای سبز است. شعبانی فرد همچنین درختکاری در کمربند شمالی شماره یک و کمربند جنوبی شهر اراک را از جمله اقدامات مهم در این حوزه دانست وادامه داد: درختکاری و ایجاد فضای سبز در حاشیه شهر و در محورهای روستایی علاوه بر زیبایی نقطه قوتی در سالم سازی و کاهش آلودگی هاست. همچنین بهره برداری از طرح های کمربند شمالی و کنارگذر شهر اراک و پل بسیج از طرح هایی است که با حضور رییس جمهور در این استان افتتاح می شود. سرانه فضای سبز شهری در اراک ۱۴ متر است در ادامه مراسم، حسن قربانی شهردار اراک اظهار داشت: سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اراک همزمان با هفته درختکاری طرح هر خانه یک نهال را برگزار کرده است. در این طرح شهروندانی که تجربه کاشت نهال و یا سالمندانی که توان انجام این امر را ندارند با تماس با روابط عمومی سازمان و اعلام درخواست می‌توانند خدمات لازم را برای کاشت درخت دریافت کنند. قربانی سرانه فضای سبز شهری در اراک را ۱۴ متر عنوان کرد و گفت: ما در سال‌های اخیر رشد مناسب را در توسعه فضای سبز شهری شاهد بوده‌ایم و در تلاش هستیم روز به روز توسعه فضای سبز شهری گسترش یابد.وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه هیئت دولت، شهر اراک به دلیل قرار گرفتن در جمع هشت شهر آلوده کشور، می‌بایستی هزار هکتار از اراضی سطح شهر و حاشیه آن به ایجاد فضای سبز اختصاص یابد افزود: در این راستا ۶۰۰ هکتار زمین توسط مسکن و شهرسازی و ۲۰۰ هکتار باغات سنجان و ۲۰۰ هکتار باغات قنات ناصری توسط خود مردم نگهداری و آباد می‌شود. شهردار اراک ادامه داد: چهار پروژه درختکاری در شهر اراک و در محدود ۴۷ هکتاری به مناسبت هفته منابع طبیعی در دست اجراست. وی گفت: در بحث کاشت توجه به کیفیت گونه‌ها و کاشت درست و اصولی آنها لازم و ضروری است و در همین راستا اصلاح فضای سبز شهر و کاشت درختچه‌های همیشه سبز در دستور کار شهرداری اراک قرار گرفته است. شهردار اراک خاطر نشان کرد: شهرداری با کاشت درختان همیشه سبز، درختان سوزنی، سرو نقره‌ای و کاج در پی افزایش سرانه فضای سبز زمستانی است.

رزمایش خدمت رسانی به مسافران نوروزی در مرودشت

$
0
0
مرودشت به دلیل ظرفیت های متنوع تاریخی وگردگشری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تلاش می کنیم تا فعالیت های این مجموعه در اولویت کاری باشد. فریدون فعالی دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان فارس که در جلسه ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان مرودشت سخن می گفت، با بیان اینکه فعالیت های ستاد تسهیلات این شهرستان از انسجام بالایی برخوردار است، افزود: امسال تیمی متشکل از کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی فارس بر فعالیت ها و برنامه ها نظارت می کنند، و سعی شده درنوروز امسال با نظارت منسجم ودقیق بر اماکن وموسسات خدماتی وبرخورد با متخلفین زمینه آسودگی مسافران را فراهم کنیم. وی با اشاره به این که برخی بخش های خصوصی در مجموعه های تحت پوشش این اداره کل مشغول به فعالیت هستند، تاکید کرد: در صورت هرگونه تخلف در خدمات ارائه شده توسط بخش های خصوصی با همکاری ستاد تنظیم بازار با آنان برخورد قانونی می شود. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری فارس با اشاره به این که برنامه های نوروزی ۹۲ در دوبخش همراه خواهد بود افزود: از ۲۸ اسفند تا ۴فروردین با فضای شاد ومفرح در خدمت مهمانان و گردشگران نوروزی خواهیم بود و از ۵فروردین فضایی برنامه ها متناسب با ایام فاطمیه خواهد بود . فعالی با بیان این که میراث فرهنگی یک دستگاه اجرایی است، خاطرنشان کرد: بسترهای لازم برای فعالیت نهادهای فرهنگی ومذهبی فراهم است و آمادگی لازم برای برنامه ریزی آنان در این اماکن وجود دارد. * ۲میلیون میهمان در ادامه این جلسه فرماندار مرودشت با بیان اینکه فعالیت ها در این ایام به نوعی رزمایش خدمت رسانی است، اضافه کرد: تمامی امکانات وظرفیت های شهرستان برای آسودگی مسافران به کارگرفته شده است . سید یدالله حسینی با اشاره به این که بایستی قدردان مردمی بود که همواره در صف اول حضور در میدان های سخت نظام بوده اند تصریح کرد: این مردم لایق خدمت واحترام ویژه هستند . وی با اشاره به این که نزدیک به ۲میلیون نفر وارد این شهرستان می شوند، گفت: در حقیقت این شهر میزبان جمعیت یک استان کشور است و تلاش مسئولین برای خدمت، فرصتی است که اثبات کارآمدی نظام واعتماد مردم را به دنبال خواهد داشت . حسینی خاطرنشان کرد: ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی شهرستان با ایجاد کمیته های امنیتی، رفاهی، خدماتی، نظارتی، فرهنگی، اسکان، بهداشت ودرمان وایجاد ستاد های نوروزی در۵بخش، فعالیت های خودرا آغاز کرد و برنامه ریزی ها وگزارش مسئولین نشان از این دارد که ما بایک کار کارشناسی به استقبال نوروز وخدمت به مردم خواهیم رفت. کشتکار، رئیس دائمی ستاد تسهیلات سفر های شهرستان مرودشت مهم ترین فعایت های این ستاد را اماکن تاریخی ایجاد خیمه های معرفتی با درنظر گرفتن ویژه برنامه برای تمامی مقاطع سنی، برنامه های مذهبی ایام فاطمیه(س)، برپایی نماز جماعت، ویژه برنامه های اماکن زیارتی و همچنین اسکان مسافران در مدارس وایجاد کمپینگ های اقامتی، جشنواره های عشایری، نمایشگاه های صنایع دستی و هنری، برنامه های عمرانی وزیباسازی شهری برشمرد .

افتتاح بخش فرهنگی کتابخانه عمومی نوشهر

$
0
0
حمیرا پورعلمی گفت : به همت مسئول و کارکنان کتابخانه صاحب الزمان (عج) شهرستان نوشهر و تلاش بی وقفه آنان ، در راستای اختصاص فضایی به بخش فرهنگی ، انبار مخروبه محوطه کتابخانه به فضای زیبایی برای بخش فرهنگی تبدیل شد . رئیس اداره کتابخانه های عمومی نوشهر تصریح کرد : این بخش که حدود ۲۰متر مربع است بصورت زیبایی رنگ آمیزی و نورپردازی گشته و کلیه امکانات لازم اعم از تجهیزات اداری و یک دستگاه کامپیوتر به این بخش اختصاص یافته است . دبیر انجمن کتابخانه های عمومی نوشهر افزود : در این مکان کلاس های آموزشی کانون قرآن ونهج البلاغه ، جلسات مشاوره تحصیلی ، آسیب شناسی اجتماعی ، مذهبی و کلاس های هنری اعم از خوشنویسی ، نقاشی و ... و کلاس های ورزشی همچون شطرنج برگزار می شود.

گازرسانی به ۴۶ شهر و روستا

$
0
0
غلامعباس حسینی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای گازرسانی در شهرها و روستاهای مختلف استان بوشهر اظهار داشت: شرکت گاز با بهره‌گیری از نیروهای توانمند و متخصص توانسته طرح‌های مختلف گازرسانی خود را به نحو احسن اجرایی کند. وی در ارتباط با گازرسانی به ۴۶ شهر و روستای استان بوشهر بیان کرد: به منظور گازدار شدن این تعداد شهر و روستا بالغ بر ۵۵۰ کیلومتر شبکه فولادی و پلی اتیلن اجرا شده است. حسینی درادامه افزود: شهرهای مذکور شامل دالکی، شنبه و گناوه و روستاهای یاد شده نیز شامل احمدی ، دویره، بادوله، جائینک، درودگاه، عیسوند، چهاربرج و... هستند. وی همچنین یادآور شد: با گازدار شدن شهرهای یاد شده بالغ بر ۱۷ هزار و ۸۰۰ خانوار و با گازدار شدن روستاها نیز بالغ بر هشت هزار خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند. مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر اضافه کرد: در حال حاضر نیز گازرسانی به یک شهر و ۳۶ روستای دیگر استان در دست اجراست.

راهپیمایی کودکان براي حفظ منابع طبیعی

$
0
0
به گزارش خبرنگار جوان ،کودکان سمنانی در این راهپیمایی که در شهرک اندیشه سمنان برگزار شد بر مشارکت مردم در درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی تاکید کردند. کودکان که با خود پلاکاردها و تابلوهایی با مضامین اهمیت فضای سبز و منابع طبیعی حمل می کردند با سردادن شعار منابع طبیعی ، سرمایه ملی ، مدیریت جامع آبخیزها، ضامن امنیت حیاتی، حفاظت طبیعت ، پیروی شریعت حفظ واحیای منابع طبیعی ضامن شکوفایی ایران اسلامی هفته منابع طبیعی گرامی باد و طبیعت سبز مظهر زندگی و نشاط است خوا ستار حراست و حفاظت و توسعه فضای سبز و توجه بیشتر مسئولین و خانواده ها در این خصوص شدند. مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در حاشیه راهپیمایی طبیعت به خبرنگارجوان گفت: با اشاره به نقش و اهمیت منابع طبیعی در توسعه پایدارحفاظت و صیانت از این منابع،ذخایر و سرمایه های عظیم خدادادی وظیفه و تکلیف شرعی و ملی تمامی آحاد جامعه است.میرعماد با بیان اینکه منابع طبیعی متعلق به تمامی نسل ها است؛بر لزوم فرهنگ سازی و تبیین نقش و وظایف شهروندان در زمینه صیانت و حفاظت از این ذخایر ملی تاکید کرد.منابع طبيعي ،مراتع ، جنگل ها و ساير منابع طبيعي متعلق به همه مردم ، نظام و حكومت و نسل هاي آينده است كه بايد حفظ تقويت و نگهداشت آن به صورت مطلوب مورد توجه همه اقشار جامعه قرار گيرد. مهندس میرعماد ضمن تاکید بر اینکه منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی متعلق به همه نسل ها است، تصریح کرد: پاسداری از این نعمت خدادادی یک وظیفه همگانی است

راه‌اندازی پرواز «ارومیه ـ وان»

$
0
0
معاون امور برنامه‌ریزی استاندار آذربایجان‌غربی از راه‌اندازی پرواز مستقيم از ارومیه به مقصد شهر«وان» در تركيه خبرداد و اظهار اميدواري كرد راه اندازي اين پرواز موجب سهولت در فعالیت تجار شود. غلامرضا دیزج‌نژاد با بيان اينكه راه‌اندازی پرواز ارومیه ـ وان سهولت فعالیت تجار را در پی دارد، اظهار داشت: مباحث مربوط به راه‌اندازی خط پروازی ارومیه – وان از چند ماه گذشته با مذاکراتی میان دو طرف ایرانی و ترکیه آغاز شد. وی افزود: این خط پروازی با پیگیری‌های استاندار آذربایجان‌غربی و مسئولان فرودگاه استان مورد بهره‌برداری قرار گرفت و مردم می‌توانند از این دستاورد جدید استفاده کنند. معاون امور برنامه‌ریزی استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با طرف ترک، عنوان کرد: این پرواز هفتگی دو نوبت انجام می‌شود و امید است با استقبال مردم مواجه شود. دیزج‌نژاد همچنین در خصوص تاثیرات این خط پروازی بر اقتصاد استان و کشور ابراز داشت: راه‌اندازی خط مستقیم ارومیه به وان می‌تواند موجب تشویق تجار خارجی و داخلی برای بیشتر شدن روابط شود و زمینه‌ساز رشد روابط تجاری میان ایران و ترکیه خواهد شد. معاون امور برنامه‌ریزی استاندار آذربایجان‌غربی خاطر‌نشان کرد: تجار و مسئولان اروپایی با راه‌اندازی این خط هوایی می‌توانند به راحتی و با سهولت تمام سفرهای کاری خود را انجام دهند تا به این ترتیب زمینه همکاری‌های بیشتر با فعالان اقتصادی ایران فراهم شود.

تضمين امنیت شهروندان در نوروز

$
0
0
سرهنگ عزیزاله سپهوند با عنوان اینکه طرح نوروزی از ۲۵ اسفند شروع و تا ۱۷ فروردین ۹۲ ادامه می یابد،گفت : در این طرح مأموران پلیس در تمامی تفرجگاهها ، پارکها و اماکن تفریحی عمومی حضوری پررنگ و ۲۴ ساعته دارند و علاوه بر آن در تمامی خیابانها و محلات نیز گشت های موتوری بر تمامی موضوعات اشراف کامل داشته و آماده برخورد با هرگونه بی نظمی می باشند . سپهوند همچنین با اشاره به برپایی کمپ های متعدد اسکان میهمانان نوروزی گفت : این کمپ ها از دیگر نقاطی هستند که پلیس حضوری تمام وقت در آنجا دارد تا در صورت بروز هرگونه مشکلی سریعاً وارد عمل شود . فرمانده منطقه ی انتظامی شهرستان مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خویش به آیین بزرگداشت چهارشنبه آخر سال اشاره کرد و گفت : تحکم و برخورد با چهارشنبه سوری چاره گشا نیست و باید برای این آیین سنتی تدبیر کرد ،زيرا آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی صحیح می تواند از تبدیل این آیین به چهارشنبه سوزی جلوگیری و از بروز خسارات مالی و جانی جلوگیری نماید .

مجهز شدن ۵۰ درصد ماشین‌آلات به سیستم GPS

$
0
0
فاضل حمزه‌زاده اظهار داشت: دو نمازخانه بین راهی استان برای اسکان موقت حادثه‌دیدگان در صورت نامساعد بودن شرایط جوی تجهیز شده است. وی افزود: ما در بهسازی نقاط حادثه‌خیز و آشکارسازی آنها با همکاری پلیس راه اقدامات زیربنایی را آغاز کردیم به طوری که بیش از یک سوم نقاط حادثه خیز استان تا کنون مورد ترمیم و بازسازی قرار گرفته است. معاون اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به تعیین کشیک‌های راهداری در ایام تعطیلات نوروزی و اعلام این کشیک به دستگاه‌های ذیربط و همکاری نزدیک با ستاد تسهیلات سفر در این ایام، ابراز داشت: ما همچنان در بازسازی علایم راهنمایی و رانندگی و همچنین ترمیم گاردریل و شستشوی آنها اقدامات مورد نیاز تا فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و آغاز سفرها را انجام می‌دهیم که امیدواریم تا ۲۵ اسفندماه همه این فعالیت‌ها به شکل مطلوب صورت بگیرد. وی در ادامه از مجهز بودن ۵۰ درصد ماشین‌آلات راهداری به دستگاه‌های GPS خبر داد و گفت: در ارزیابی همین ۵۰ درصد دستگاه فعال که نظارت کشوری بر عملکرد آنها صورت می‌گیرد استان اردبیل در حوزه گشت‌زنی و پوشش محورهای مواصلاتی در طرح زمستانی توانسته رتبه سوم کشوری را کسب کند. حمزه‌زاده تصریح کرد: در زمینه ارتقای قوانین و رفع خطر‌ها و آسیب‌ها در محورهای مواصلاتی نیز استان اردبیل رتبه دوم کشوری را به دست آورده است. معاون اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در پایان سخنان خود اظهار داشت: اگر این ظرفیت ۵۰ درصد تجهیزات و ماشین‌آلات راه و ترابری به GPS به حدود ۱۰۰ درصد برسد قطعاً ما رتبه اول را در حوزه گشت‌زنی و پوشش محورهای مواصلاتی برای کاستن از آسیب‌ها و خطرات به دست می‌آوریم.

تبدیل مشهد به قطب اسناد پژوهی کشور

$
0
0
محمدهادی زاهدی با بیان اینکه مجموعه اسناد تشکیلات اداری آستان قدس رضوی در دوره صفویه شامل ۶۰ هزار برگ سند ثبت شده در حافظه جهانی یونسکو، گنجینه منحصر فردی از تاریخ ایران است، اظهار داشت: این اسناد متعلق به دوره صفویه (سال‌های ۹۹۸ تا ۱۱۴۸ هـ .ق ) و در برگیرنده اطلاعات اداری، اجتماعی، اقتصادی، کشاورزی، وقف و موضوعات مذهبی بوده و نمایی از مشهد در خراسان دوره صفویه و حیات اجتماعی آن زمان است. وی افزود: با روی کار آمدن صفویه و گسترش فرهنگ وقف، مستغلات و مزارعی جهت امام رضا (ع) وقف گردید که از این رو، ضرورت ایجاد تشکیلات اداری مستقلی را ایجاب نمود و در مجموع این اسناد در یک نگاه اجمالی، حاوی اسناد اداری، مالی، تشکیلاتی، حقوقی، نامه‌نگاری، نظامی، مدیریت سازمانی حسابداری و حسابرسی، مذهبی، کشاورزی، مصارف موقوفاتی است . زاهدی به مجموعه اسناد تشکیلات اداری دوره افشاریه را شامل ۳۲ هزار و ۱۷۰ برگ سند برآورد كرد و اظهار داشت: این مجموعه که دوره زمانی تاج‌گذاری نادر تا تصرف خراسان به دست فتحعلی شاه قاجار، یعنی فاصله سال‌های ۱۱۴۸ تا ۱۲۱۷ هـ .ق را در برمی‌گیرد، دارای مضامین اجتماعی، مذهبی، سیاسی و... است . وي تصریح کرد: در این سازمان مجموعه‎های اسناد خانوادگی و شخصی مانند مجموع اسناد خانواده علم، آصف‌السلطنه، موقوفه شاهوردیخان، بزرگ‌نیا تاجر خراسانی، اسناد حاج حسین ملک، اسناد وزارت عدلیه در دوره قاجار و مجموعه اسناد نظامی نیز نگهداری می‎شود

تعطیلات، گرانی، سفر

$
0
0
فارغ از هر بها و بهانه اي، تعطیلات نوروزی چه با سهمیه بنزین و چه بدون آن، سفرهایش را در پیش خواهد داشت و این قیمت ها هستند که تعیین می کنند هر خانواده میزان و تعداد روزهای مسافرتش را چقدر و چطور تنظیم و برنامه ریزی کند. تمام شد آن روزهایی که بدون ساعتها حساب و کتاب، به یکباره تصمیم به سفر می گرفتیم و نه فقط خودمان که چند خانواده از اقوام و فامیل را هم با خود همراه می کردیم و بعضا با این جمله که "بریم ببینیم کجا می تونیم چند روز خوش باشیم" دل به جاده می زدیم تا مقصد، خودش نمایان شود. اما امروز، جدای از تورم و گرانی های معمول، افزایش بی ضابطه قیمت ها در تعطیلات نیز مزید بر علت شده تا هر کس نتواند از روی سرخوشی صحبت از گردش و مسافرت کند. * سفرهای فرهنگی نيروي محرکه ي مصرف کنندگان براي مسافرت به مکان هاي جديد ممکن است صرفاً گذراندن اوقات فراغت يا کنجکاوي باشد، ولي تجربيات آنان در اين مکان ها بي ترديد در يک بافت فرهنگي قرار مي گيرد و آکنده از پيام هايي فرهنگي است که ممکن است فهميده شوند يا نشوند، با وجود اين در يک معناي خاص تر، گردشگري را مي توان به نوبه ي خود نه يک صنعت فرهنگي بلکه يک کاربر محصولات، در بخش فرهنگي دانست. نکته حائز اهميت ديگر در سفر انگيزه است. انگيزه را مي توان بيان نيازهاي شخص ناميد. بنابراين توجه به نيازهاي فرد، رضايت را به دنبال خواهد داشت و توجه به رضايت مندي گردشگران، مستلزم شناخت نيازها و خواسته هاي آنان است. حال باید پرسید چطور رضايت مندي و رفع نیازهای مسافران و گردشگران را می شود تامین کرد؟ فراموش نکنیم که توجه به خواسته ها و نيازهاي گردشگران، يکي از عواملي است که علاوه بر تأثير بر نحوه ي رفتار و عملکرد آنان در طي مدت اقامت، تأثير به سزايي نیز در پايدارسازي بخش گردشگري و به ويژه اقتصاد گردشگري دارد. * گرانی های وقت و بی وقت عید همیشه با دید و بازدید و سفر و گردش همراه است. گروهی از شهروندان برای دیدن اقوام و آشنایان خود مجبورند به شهرهای دیگر سفر کنند و عده ای نیز از فرصت تعطیلات سالانه استفاده کرده و چند روزی خانه و کاشانه را ترک، و به قول معروف "آب و هوایی عوض می کنند". البته هستند خانواده هایی که گردش و مسافرت بخشی از زندگیشان است و بدون توجه به فصل و ماه و تعطیلات، کار خودشان را می کنند و اتفاقا این بار با جمع کثیری از هموطنانشان همراه می شوند. همین در کنار هم قرارگرفتن در مسافرت ها موجب شلوغی راه ها و شهرها و روستاها می شود و به تبع آن، افزایش قیمت ها و گرانی هایی که هیچ بنیه و اساسی ندارند را به همراه دارند. گرانی هایی که ما ایرانی ها به "وقت و بی وقت" آمدنش عادت کرده ایم. تا حالا توجه کرده اید که بعضی افزایش قیمت ها، جزوی از زندگی ما شده اند و خودمان منتظریم تا در مناسبت های خاص اجناس گرانتر شوند؟ به عنوان مثال شما هر هفته سری به شمال کشور می زنید، حالا اگر پایان هفته ای با چند روز تعطیلی همراه باشد، شما می پذیرید که اینبار خیلی چیزها گران خواهد شد واین در شرایطی است که هیچ دلیل خاصی برای این موضوع وجود ندارد، اما برای همه ی ما پذیرفته شده که گرانتر بخریم؛ یا با نزدیک شدن به سال نو می گوییم: "حالا ببین شب عید قیمت ها چقدر بالا میرن!" خبرها حکایت از آن دارد که همه عوامل در شهرهای مقصد و مسافرپذیر در آماده باش هستند تا پذیرایی از میهمانانشان را به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند و مسئولان چنین وانمود می کنند که نه نرخ ويلاها و مسافرخانه ها سر به فلك خواهد كشيد و نه پلاژها يك شبه با قيمت هاي چند برابري اجاره داده مي شوند و نه قیمت مواد خوراکی و مایحتاج اولیه در تعطیلات بالا خواهد رفت. اوضاع آرام و همه چیز امن و امان است. نیازی هم نیست به سال های قبل و قول های مسئولان و بی ثباتی بازار آن زمان بازگردید و مسئله را به امسال تعمیم دهید! * نیازهای اولیه سفر سوال اینجاست که با گران شدن اقلام و خدمات، آیا کیفیت آنها نیز افزایش یافته و در نحوه ی ارایه شان تغییری ایجاد می شود؟ کارشناسان معتقدند افزايش سطح كيفي و استاندارسازي خدمات شهري، همچنین عملکرد بخش هاي تشکيل دهنده ي حوزه ي گردشگري يک شهر، در کنار استانداردهاي کيفي فضاها، اماکن و تجهيزات گردشگري در ارائه ي خدمات و رفع نيازهاي گردشگران، تأثير به سزايي در جذب مسافران و گردشگران دارد. البته آنها پا را فراتر نیز گذاشته و تاکید می کنند که خدمات باید با استانداردهاي بين المللي فاصله ای نداشته باشد. با نظر کارشناسان یا بی نظر آنها، تعطیلات برای ما از راه می رسد و سعی می کنیم حداقل چند روزی را به گردش و مسافرت برویم و چند صباحی میهمان هموطنانمان در دیگر شهرها باشیم، اما افسوس که برای استفاده از ابتدایی ترین خدمات نیز در شهرهای مقصد به مشکل برمی خوریم. درست است که در مسافرت هستیم ولی نیاز به نظافت و بهداشت و پاکیزگی که زمان و مکان نمی شناسد. اگر قرار است برای یک اقامت چند روزه، چند صد هزار تومان هزینه شود، آیا برای سلامتی مسافران نباید خدمات ویژه ای در نظر گرفته شود؟ مسئولان شهری اگر باور داشته باشند که افزايش سطح بهداشت و نظافت مراكز اقامتي، زيارتي و سطح شهر، علاوه بر جذب مسافران بیشتر، انان را در حفظ و نگهداری امکانات شهری نیز به مشارکت می کشد، آنوقت دیگر به ارتباط یکطرفه فکر نمی کنند و به این نتیجه می رسند که باید به مسافر به چشم طلا نگاه کنند که هر چه دارند از گردشگران دارند. * تعطیلات، کمی آنطرفتر از مرزها در اکثر کشورهای دنیا با فرا رسیدن سال نو و تعطیلات، و تلاش مردم برای نونوار شدن، دولت به ارایه خدمات ویژه ای جهت رفاه حال شهروندان و بالا رفتن قدرت خریدشان ارایه می دهد و فروشگاه های بزرگ نیز دست به تخفیف های ویژه و واقعی می زنند و هر صنفی درصدد ارایه نوعی خدمت برای آسایش دیگر هموطنان خود برمی آید. همه تحویل سال و تعطیلات و مسافرتهایش را با رفع نیازهایشان در آرامش و آسایش سپری می کنند. ولی متاسفانه در اینجا، هر مناسبت، اتفاق یا تعطیلاتی موجب می شود که قیمت ها به صورت کاذب اما کمرشکن افزایش یابند. فرقی نمی کند چه مناسبتی است، شب یلدا، ماه رمضان یا فرارسیدن سال نو، هر چه هست فرصت خوبیست تا قیمتها از موادغذایی گرفته تا اجاره بهای اتاق هتل ها و مسافرخانه ها و بلیط اتوبوس های بین شهری و گوشت و پنیر و حتی مراکز تفریحی همه و همه افزایش یابند. مردم می گویند، برخورد قانوني و شايسته ي بازرسان اصناف گوناگون و مسؤلان امنيتي و انتظامي با گرانفروشان و گروه هاي غير رسمي که مخل توسعه ي گردشگري و آزار دهنده و مزاحم مسافران و گردشگران هستند، می تواند تمام مشکلات موجود را رفع و شرایط بسیار مناسبی را به همراه داشته باشد اما آیا مسئولان هنوز به این نتیجه نرسیده اند، یا فرصت اجرایی کردن آن را نیافته اند؟ * توصیه دین به سفر به هر حال سفر نه در زندگی روزمره که در دین اسلام نیز به آن بسیار تاکید شده است. آیاتی در سوره عنکبوت و انعام در کتاب آسمانی قرآن کریم به سفر و گردشگری توجه ویژه دارد که خداوند به‌طور مستقیم می‌فرماید: «سیروا فی الارض» یعنی، سیاحت کنید در زمین تا معلومات و ایمان شما نسبت به پروردگارتان به تکامل برسد. ضمن آنکه پیامبراکرم(ص) نیز می فرمایند: به گردش بروید چون در سفر است که هم وضع اقتصادی‌تان بهتر می‌شود و هم تن آدمی سالم می‌ماند و امام علی(ع) نیز فرموده اند: سفر، نشانه بهتر‌شدن خلق انسان است. پس بر تمام ما مسلمانان واجب است که با احترام به آیات و احدایث موجود، شرایطی را بوجود بیاوریم که سفر برای تک تک هموطنانمان سهل و آسان شود.

برگزاري همايش بزرگ قرآني

$
0
0
در ابتدای اين جلسه حجت الاسلام نورپور امام جمعه گفت: قرآن وسيله هدايت و بشارت است و براي تمام شئونات زندگي انسان ها در تمام مراحل برنامه دارد. وی با اشاره به اینکه قرآن قانون اساسي مسلمانان است و بر همه مديران و مسئولين واجب كه دين خود را نسبت به اين كتاب نوراني ادا كنند، افزود: در ۱۰ ارديبهشت ۹۲ همايش بزرگ قرآني در فرهنگسراي حضرت امام خميني (ره) شهرستان خرم دره برگزار مي شود. مقالات همايش قرآن در قرآن، جوان از منظر قرآن، حيات طيبه در قرآن، خانواده از منظر قرآن، حجاب و عفاف از نگاه قرآن، اهميت نماز جماعت در قرآن، اقتصاد مقاومتي از منظر قرآن، بصيرت و غيرت ديني از منظر قرآن، اصلاح الگوي مصرف از ديدگاه قرآن، اهل بيت در قرآن،‌ مهدويت از نگاه قرآن، استكبارستيزي در قرآن، كارو تلاش از منظر قرآن، اهميت نماز جمعه در قرآن، ولايت مداري از ديدگاه قرآن، اتحاد و انسجام اسلامي در قرآن، امربه معروف و نهي از منكردر قرآن، خصوصيات اصلح و اخلاق انتخاباتي در قرآن از محورهای اصلی این همایش هستند. امام جمعه خرمدره تصريح کرد: به نفرات برتر كمك هزينه سفر به عتبات عاليات هزينه سفر به مشهد مقدس و جوايز نفيس ديگري اهدا خواهد شد. نورپور برگزاري كلاس هاي متعدد آموزش هاي قرآني از جمله جلسات و كاركردهاي متعدد قرآني را در عرصه هاي گوناگون براي نسل جوان و اقشار مختلف مورد تأكيد قرار داد و با اشاره به آغاز بكار حوزه علميه در خرم دره تصريح كرد: این یک تحول اساسي به ويژه در بخش فرهنگي شهرستان به شمارمی آید. استقرار حوزه علميه تأثير بسیار مطلوبی بر خرم دره و استان دارد و گام مثبتی در جهت تربيت نسل پاك و به تبع آن توسعه فرهنگي منطقه است.

احیای تاریخی ترین نقطه شهر به پایان می رسد

$
0
0
معاون عمرانی شهرداری اصفهان خبر از تکمیل فاز دوم احیای میدان امام علی(ع) به عنوان تاریخی ترین نقطه شهر اصفهان تا پایان دور سوم شوراها داد و گفت : مرفه ترین کشورها هم جرات ورود به چنین پروژه ای را ندارند. علی رضا قاری قرآن افزود: این طرح با تمام ظرفیت و به صورت شبانه روزی در دست اجرا است. وی به روند اجرای پروژه مرکز همایش های بین المللی اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون بالغ بر ۴۰ درصد این پروژه انجام شده است و با توجه به این که هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای احداث سالن اصلی مرکز همایش ها در نظر گرفته شده بود ولی اکنون با وجود افزایش قیمت ها، حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای این طرح پیش بینی شده است. معاون عمرانی شهرداری اصفهان با تاکید بر این که کل مجموعه مرکز همایش های بین المللی ده هزار میلیارد ریال بودجه نیاز دارد که با همکاری بخش خصوصی در حال انجام است، اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده سالن اصلی این مجموعه تا پایان دور سوم شوراها تکمیل می شود. وی اشاره ای هم به پروژه شهربازی رویاها کرد و خاطرنشان ساخت: تمامی تجهیزات این مجموعه وارد شده و اکنون این تجهیزات در حال نصب است و این طرح در اوایل سال آینده تکمیل می شود و تابستان شهروندان اصفهانی ها می توانند از این مجموعه تفریحی استفاده کنند. * اوج کارهای عمرانی قاری قرآن احداث تقاطع غیرهمسطح استقلال در ۳ طبقه همانند مجموعه پل های دفاع مقدس را نیز از جمله پروژه های شاخص سال ۹۲ برشمرد. قاری قرآن به مقایسه بودجه عمرانی شهرداری طی ده سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: در سال ۸۲ بودجه شهرداری حدود هزار و ۲۶۲ میلیارد ریال بود که ۷۱ درصد آن به فعالیت های عمرانی اختصاص داشت ولی اکنون در سال ۹۱ بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال بودجه شهرداری است و سهم بودجه عمرانی به ۸۲ درصد رسیده است. وی افزود: در سال ۹۲ نیز ۱۴ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال بودجه نقدی و غیر نقدی برای شهرداری پیش بینی شده که سهم بودجه عمرانی ۸۵ درصد است. معاون عمرانی شهرداری اصفهان با بیان این که بودجه عمرانی شهرداری در سال ۹۲ نسبت به سال ۸۲، ۱۳.۵ برابر شده است، تصریح کرد: از سال ۸۸ اجرای پروژه های عمرانی در شهر اصفهان با احداث پروژه های زیرساختی و ساماندهی رینگ دوم ترافیکی روند رو به رشدی داشته و در سال ۹۱ و ۹۲ به نقطه اوج خود می رسد. وی اظهارداشت : از سال ۸۲ تاکنون، ۱۳۲خیابان، ۲۰ پارکینگ طبقاتی، ۴۱ تقاطع غیرهمسطح، ۲۰ مجموعه ورزشی، ۴۵ مجموعه فرهنگی، ۲۵ سرویس بهداشتی، ۲۴ پل عابر پیاده و ۲۰ آبنما احداث شده است.
Viewing all 697 articles
Browse latest View live