Quantcast
Channel: جوان آنلاين - آخرين عناوين ايران :: rss_full_edition
Viewing all 697 articles
Browse latest View live

پیشرفت ۹۸درصدی پروژه های سفر رهبری

$
0
0
معاون عمرانی استاندار یزد با اشاره به تصویب ۷۲۱ پروژه در سفر مقام معظم رهبری به استان یزد پيشرفت فيزيك پروژه های سفر رهبری به این استان را بیش از ۹۸ برآورد كرد. حیدر نوروزی با بیان اینکه اکثر پروژه های سفر رهبری به استان یزد به بهره‌برداری رسیده است، گفت: در سفر مقام معظم رهبری به استان یزد ۷۲۱ مصوبه با اعتبار بالغ بر ۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال به تصویب رسیده است. وی با بیان اینکه خبرنگاران و رسانه ها در اجرای پروژه های عمرانی یار و بازوی مدیران بوده اند، تعریف دقیق پروژه ها، زمانبندی خاص، مشخص بودن منابع تامین اعتبار و تخصیص به موقع اعتبار را از شاخصه های مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) برشمرد. نوروزی گفت: از مجموع ۷۲۱ پروژه سفر مقام معظم رهبری تعداد ۴۴ پروژه مربوط به استانداری، ۲۷ پروژه مربوط به اوقاف و امور خیریه، ۴۷ پروژه مربوط به بهزیستی، ۲۴ پروژه مربوط به شهرداری های استان، ۱۹ پروژه مربوط به منابع طبیعی، ۲۳ پروژه مربوط به ورزش و جوانان، ۴۱ پروژه مربوط به نوسازی مدارس، ۵۰ پروژه مربوط به بنیاد مسکن، ۱۰۷ پروژه مربوط به جهاد کشاورزی، ۱۶۵ پروژه مربوط به کمیته امداد، ۴۹ پروژه مربوط به سازمان تبلیغات اسلامی و ۴۹ پروژه مربوط به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) است و مابقی پروژه ها متعلق به دیگر دستگاه های استان است.

مدارس از شهریه ها برای تجهیز استفاده كنند

$
0
0
مدارس خاص استان بوشهر باید از محل شهریه هایی كه از دانش آموزان می گیرند، برای تجهیز امكانات، تامین نیازها بویژه بهره گیری از آخرین فناوری های نوین استفاده كنند. مدیركل آموزش وپرورش استان بوشهر با اعلام اين خبر گفت: آموزش و پرورش به مدارس خاص از جمله تیزهوشان، نمونه دولتی و شاهد اعتبار اختصاص می دهد اما این اعتبار جوابگوی نیازهای این مدارس نیست و اعتبار تعمیر و نوسازی مدارس نیز از محل كمیته های برنامه ریزی هر شهرستان تامین می شود. خلیل رضایی اضافه كرد: توسعه مدارس تیزهوشان درسال تحصیلی جاری نسبت به گذشت ۱۵۰ درصد، دبیرستان نمونه دولتی ۷۵ درصد و دبستان شاهد نزدیك به ۴۰۰ درصد دراین استان رشد یافته است. مدیركل آموزش وپرورش استان بوشهر افزود: شناسایی دانش آموزان مستعد و خلاق و برنامه ریزی روی آنان در به دست آوردن كسب جایگاه واقعی استان در عرصه های مختلف از جمله المپیادها و جشنواره های كشوری در مدارس خاص مدنظر است. وی گفت: شهریه ۶۰ درصد از دانش آموزان فرهنگی كه والدین آنها در آموزش و پرورش مشغول به خدمت هستند پارسال به مدارس خاص پرداخت شده و پیگیری های لازم برای سال جاری نیز انجام شده است. رضایی اظهاركرد: اعتبار شهریه دانش آموزان فرهنگی ازسوی وزارت آموزش وپرورش به صورت مستقیم به حساب مدارس خاص واریز می شود. وی درباره هوشمند كردن مدارس خاص استان بوشهر نیز گفت: درسال جاری ۱۰ میلیاردریال برای هوشمندكردن مدارس استان بوشهر درنظر گرفته شده است اما كافی نیست. مدیركل آموزش و پروش استان بوشهر افزود: با توجه به وجود هشت هزار و۷۰۰ كلاس در استان بوشهر تاكنون یكهزار و۲۲۰ كلاس هوشمندسازی شده است كه اعتبار درنظرگرفته شده ناكافی است و نیاز به بودجه بیشتر است.

مرمت و حفاظت از تورنگ تپه با یک میلیارد ریال

$
0
0
قربان عباسی گفت: امید است با تخصیص این اعتبار، نیاز اولیه برای حفاظت از این اثر تاریخی که فنس کشی است، انجام شود تا از وضعیت فعلی خارج شود. به گفته وی، قرار بود که پایگاهی حفاظتی در کنار این اثر تاریخی ایجاد شود که به دلیل ناهماهنگی ها، مقداری زمان بر شده و امید است با هماهنگی های به وجود آمده در سازمان مرکزی، اولین پایگاه در کنار این تپه ایجاد شود. عباسی افزود: مناطقی چون قلعه خندان نیاز به روشنایی دارند که از سوی شهرداری به عنوان جاده سلامت، پارک و موزه باز تعریف شده است. هم اینک تعدادی از نیروهای دستگاه های اجرایی دیگر در آن منطقه ساکن هستند که با هماهنگی لازم باید این نیروها جا به جا شوند تا بتوان حریم را آزاد کرد تا این تپه به مردم نشان داده شود. * شناسایی ۲۵۰۰ اثر در استان عباسی با اشاره به این که تاکنون برای این کار با چند دستگاه مرتبط جلساتی برگزار شده، افزود: پیشنهاد شده که تورنگ تپه به عنوان موزه باز در اختیار گردشگران و هم استانی ها قرار گیرد تا از این اثر استفاده شود. وی از افرادی که در این منطقه اقدام به کند و کاری می کنند، خواست که به این کار ادامه ندهند زیرا این تپه فقط یک اثر تاریخی است و گنجینه ای در آن قرار ندارد. مدیرکل میراث فرهنگی گلستان اذعان داشت: با توجه به شناسایی ۲ هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی در استان، میراث فرهنگی به تنهایی قادر به حفظ آن ها نیست بلکه مردم، دهیاری ها و همه دوستداران میراث فرهنگی نقش مهمی در حفظ این آثار تاریخی دارند و روستای تورنگ تپه نیز مستثنی از این امر نیست. روستای تورنگ تپه در ۱۲ کیلومتری جاده آسفالته و بین المللی گرگان - مشهد و ۹ کیلومتری شمال این جاده واقع شده و روستاهای میرمحله و مرزنکلاته از این طریق به جاده اصلی مربوط می شود. دهکده تورنگ تپه در جنوب شرقی تپه قرار داشته و در ضلع غربی آن، آب بندان ذخیره آب مزرعی قرار دارد. تورنگ تپه از مجموعه چند تپه یا برجستگی نزدیک به یکدیگر تشکیل شده که بزرگترین آن ها، یعنی تپه الف ۳۴.۵ متر از سطح زمین های دشت اطراف آن بلندتر است. تورنگ تپه ملک محمدناصرخان بود و او برای نخستین بار شروع به حفاری کرد، شروع کاوش تورنگ تپه به زمان محمدشاه قاجار می رسد، در سال ۱۲۱۹ خورشیدی (۱۸۴۱ میلادی)، هیأت حفاری مستقر در تورنگ تپه، اشیاء طلایی، نقره ای، مفرغی و برنزی مانند آبخوری طلا، ابزاری از سنگ زرد، ظروف سنگی، سلاح های جنگی، تبر و دشنه مسی پیدا کردند.

برگزاري نمایشگاه اختصاصی ایران در لبنان

$
0
0
مدیر امور بین الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک در دیدار با مدیران برخی واحدهای تولیدی شهر صنعتی ساوه که در مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهر برگزار شد، گفت: این نمایشگاه با درخواست و همکاری استانداری مرکزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و اتاق بازرگانی اراک برگزار می شود و در این نمایشگاه واحدهای تولیدی و صنعتی که پتانسیل صادرات را دارند توانمندی ها و تولیدات خود را در معرض نمایش قرار می دهند.*پرداخت هزينه غرفه ها به صورت يارانه اي سعید بیگ زاده افزود: طبق قرارداد با شرکت نمایشگاهی بی ال (BL)، که مرکز نمایشگاه های بین المللی لبنان است، مساحت نمایشگاه هزار و ۵۰۰ متر است ولی اگر استقبال بیش از این میزان باشد، مساحت تا چهار الی پنج هزار متر افزایش می یابد. وی هزینه هر متر غرفه را دویست دلار عنوان کرد و افزود: طبق توافق با سازمان توسعه تجارت کشور، قرار شد پس از برگزاری نمایشگاه ۴۰ الی ۶۰ درصد هزینه اجاره غرفه به صورت یارانه به واحدهای تولیدی بازگردانده شود. مدیر امور بین الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک گفت: به حدود ۱۰ هزار شرکت در سراسر کشور به وسیله ارسال پیام الکترونیکی، فکس و پیام کوتاه اطلاع رسانی شده است. بیگ زاده افزود: تا کنون ۴۵ واحد تولیدی از خارج استان و ۲۵ واحد تولیدی از داخل استان برای شرکت در نمایشگاه اعلام آمادگی کردند.وی گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با سفارت جمهوری اسلامی ایران، ۱۰۰ هزار دلار از سوی اتاق بازگانی اراک برای اطلاع رسانی در کشور لبنان اختصاص یافت.بیگ زاده بیان کرد: هر واحدی متقاضی شرکت در این نمایشگاه باشد می تواند با اتاق بازرگانی اراک واحد امور بین الملل تماس بگیرد. وی با بیان اینکه در کشور لبنان ۱۲ میلیون تاجر و بازرگان وجود دارد ، عنوان کرد: از این تعداد سه میلیون در داخل کشور و ۹ میلیون در خاورميانه و کشورهای آمریکای لاتین و آفریقایی فعالیت می کنند، که براین اساس، حضور در نمایشگاه لبنان به معنی حضور در بازارهای کشورهای آمریکای لاتین و آفریقایی است.

ممانعت از توزیع مطبوعات در کیوسک ها

$
0
0
اتحادیه صنف فروشندگان و توزیع کنندگان جراید مشهد مانع دریافت و توزیع بسیاری از مطبوعات در بین کیوسکداران شد . مدیر یکی از نمایندگی های توزیع جراید در مشهد با اعلام این خبر افزود : اتحادیه به بهانه اعمال ۳ درصد پورسانت بیشتر به نشریات این نمایندگی از کیوسکداران سطح شهر خواست از دریافت و توزیع مطبوعات این موسسه با پورسانت قبلی خودداری نمایند . کیانی ادامه داد : این درحالیست که سایر نمایندگی های توزیع جراید نیز با پورسانتهای مشابه و حتی کمتر بدون هیچ منع و مشکلی به کار خود ادامه می دهند . وی گفت : افزایش ۳ درصدی پورسانت برای این نمایندگی که توزیع بیش از ۱۰۰ نوع مجله و روزنامه را انجام می دهد کاری غیر ممکن و دشوار است .

خرید توافقی محصولات کشاورزی و دامی

$
0
0
علی شایان مهر با اعلام این مطلب گفت: گندم ، جو ، حبوبات ، پیاز ، سیب زمینی ، سیب درختی ، کنسانتره ، انگور ، هندوانه ، خربزه ، گوجه فرنگی ، انواع میوه های هسته دار ، محصولات باغی ، سبوس ، کنجاله ، برنج ، ذرت ، شیر و مرغ ازجمله محصولات دامی و کشاورزی هستند که تاکنون بصورت توافقی از کشاورزان استان خریداری شده است . وی خرید توافقی را گامی بسوی کنترل و تنظیم بازار تولید و افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و دامی و حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان با حذف واسطه های ناخواسته و سودجو ازسوی دولت برای اعمال مدیریت بهینه تولید اعلام کرد . وی ، ارزش اقلام خریداری شده را بالغ بر ۹۵۵ میلیارد ریال اعلام نمودند که بصورت نقدی به کشاورزان پرداخت گردیده است .

توزيع سهام عدالت بين ۴۰ هزار کارگر

$
0
0
سجاد کریمی در نشست هم‌اندیشی تصمیم‌گیری در خصوص مشکلات سهام‌داران در اردبیل اظهار داشت: شناسایی و ثبت نام مشمولان طرح سهام عدالت در ۱۳ مرحله انجام شده و تنها کارگران فصلی و ساختمانی باقی ماندند که با هماهنگی انجام شده با سازمان‌های امور اقتصادی و دارایی، کار و تعاون و امور اجتماعی استان از طریق شرکت‌های تعاونی سهام عدالت شهرستان‌ها اقدام لازم انجام می‌شود. وی گفت: بر اساس جدول زمانبندی و حروف الفبا در ماه جاری و بهمن ماه سهام عدالت کارگران فصلی و ساختمانی به دست آنها می‌رسد. مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان اردبیل افزود: این فرم‌ها تنها مخصوص کارگران فصلی و ساختمان مورد تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که قبلاً‌ از طریق اینترنت ثبت نام کرده‌اند. کریمی بیان داشت: تحویل و تکمیل این فرم‌ها توسط سایر افراد که در لیست ارسالی اسامی آنها موجود نباشد به منزله باطل کردن آن فرم بوده و هیچ ترتیب اثری به آنها داده نمی‌شود. این مسئول در ادامه با بيان اينكه ۸۲۵ هزار نفر در استان واجد شرایط سهام عدالت شناخته شدند، اظهار داشت: پیش از این، افراد واجد شرایط شامل مددجوسان زیر پوشش امداد و بهزیستی، روستاییان و عشایر، کارکنان و بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مسلح برای دریافت سهام عدالت ثبت نام کرده‌اند. مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان اردبیل افزود: هم اکنون تمام مشمولان ثبت نامی در سال‌های ۸۵ و ۸۶ شامل نهادهای حمایتی کمیته امداد، بهزیستی، روستاییان، عشایر و همچنین شاغلان و بازنشستگان دستگاه‌های دولتی که در سال ۸۷ ثبت نام کرده‌اند سود سهام خود را دریافت کرده‌اند.

برگزاری ۵۰ برنامه فرهنگی در دهه فجر

$
0
0
یونس محمدی با بیان اینکه دهه فجر انقلاب اسلامی دهه سربلندی و عزت ملت ایران است، تصریح کرد: با توجه به اینکه به ایام الله دهه فجر نزدیک می‌شویم این دهه عید انقلاب اسلامی است و با برگزاری برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی باید به صورت خودجوش و مردمی جشن گرفته شود. وی افزود: مسئولان و مدیران ادارات باید با کیفی سازی و بالا بردن محتوای برنامه‌های دهه فجر قدرت اثر بخشی این برنامه‌ها به ویژه در نسل جوان را بالا ببرند چرا که برگزاری با کیفیت و مطلوب برنامه‌های دهه فجر بهترین راه یادآوری خدمات ارزنده نظام اسلامی است. محمدی بر اجرای برنامه‌های پرمحتوا و اثرگذار تاکید کرد و اظهار داشت: توسعه اهداف نظام و انقلاب و گسترش حوزه نفوذ انقلاب همواره باید مد نظر قرار گیرد و ایام الله دهه فجر فرصت مناسبی است تا از آن برای رسیدن به این اهداف استفاده کرد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: برنامه‌های متنوعی در دهه فجر در دست کار است که برگزاری جشن پیروزی انقلاب ۲۰ بهمن در پارک شورا بوشهر، نمایشگاه کتاب در برازجان، نمایشگاه عکس انقلاب در گناوه، نمایشگاه هنرهای تجسمی و صنایع دستی در خورموج، نمایشگاه آثار هنری هنرمندان در دیلم و جشنواره نمایش‌های طنز تنگستان، اجرای نمایش‌های کوتاه و طنز، اجرای موسیقی و دیگر برنامه‌ها با حضور هنرمندان از آن جمله است.

تبديل بار جمعیتی به فرصت در سایه مدیریت

$
0
0
نخستین سرپرست فرمانداری شهرستان پردیس بار جمعیتی پردیس را مثبت خواند اعلام كرد در سایه مدیریت مي توان اين پتانسيل را به فرصتي براي رشد تبدیل كرد. ایرج بیگدلو با بیان اینکه شهرستان پردیس دارای ظرفیت‏های بالقوه‏ای برای توسعه در زمینه‏های مختلف است، ادامه داد: شاید از منظری، بارگذاری قابل توجه جمعیتی در این شهرستان نوعی تهدید تلقی شود؛ اما با مدیریت صحیح می‏توان این تهدید را به فرصتی مغتنم برای توسعه تبدیل کرد. بیگدلو اضافه کرد: علاوه بر این، طرح‏های بسیار بزرگ و سنگین ملی از سوی دولت در نقاط مختلف شهرستان پردیس در حال اجراست. سرپرست فرمانداری شهرستان پردیس افزود: خوشبختانه دولت در سطوح مختلف برنامه‏ریزی و اجرایی خود نظر ویژه‏ای به شهرستان پردیس امروز و بخش مرکزی تهران دیروز داشته است. وی با اشاره به موقعيت بومهن به عنوان یکی از شهرهای شهرستان پردیس اظهار داشت: در حال حاضر شهر بومهن در ردیف یکی از مناطق شهری شهرستان قرار گرفته اما به واقع به يكي از کریدور هاي اتصال استان هاي شمالي و مركزي كشور تبديل شده است كه بايد قدر اين فرصت را دانست. بیگدلو اضافه کرد: بومهن محل گذر شاهراهی است که در ادامه مسیر خود به دو شاخه بزرگ و پرتردد هراز و دماوند- فیروزکوه ختم می‏شود؛ چنین شرایطی شاید فرصت مناسب تجاری قلمداد شود؛ اما از سوی دیگر مشکلات ترافیکی را رقم می‏زند. نخستین سرپرست فرمانداری شهرستان پردیس افزود: از این رو، لزوم تداوم در اجرای پروژه کنارگذر جنوبی بومهن امری ضروری به نظر می‏رسد.

پایان بهره برداري از محصولات غير چوبي مرتعي

$
0
0
مسئول بهره برداري اداره كل منابع طبيعي و آبخیزداری استان سمنان عنوان کرد از پايان بهره برداري از محصولات غير چوبي مرتعي استان در راستاي ابلاغ سياست هاي اجرایی «حفاظت، احياء توسعه و بهره برداري و صادرات گياهان داروئي و صنعتي» سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري كشور مربوط به سالجاري تا دی ماه خبرداد. مهندس رضا ملابراری با بيان اينكه با فرا رسيدن فصل بهره برداري، اداره كل منابع طبيعي و آبخیزداری استان اقدام به صدور مجوز بهره برداري از محصولات استراتژيك مرتعي استان شامل «كتيرا»،«باريجه»، «آنغوزه» و «وشا» در اراضي مرتعي به وسعت ۴هزار هكتار نمود و اين اقدامات با اولويت بهره برداران بومي به مرحله اجرا در آمد زيرا مراتع واجد الشرایط سمنان قابلیت بهره برداری بیش از ۵ تن محصولات فرعی را داراست . ملابراری اظهار داشت: با تصویب ستاد توسعه بخش کشاورزی استان طرحهای مرتعداری از تسهیلات بانکداری این بخش هم برخوردار می شوند وبا توجه به فرصت کم باقی مانده از سال برای استفاده از تسهیلات، مرتعداران و مجریان طرحهای مرتعداری باید در اولین فرصت به ادارات تابعه منابع طبیعی و آبخیزداری استان مراجعه کنند. این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با توجه به نرخ پایین تسهیلات ارائه شده در این بخش و استفاده نکردن از این طرح، سایر بخشهای کشاورزی به دنبال جذب تسهیلات خواهند بود. ملابراری عنوان کرد بهره برداری اصولی ، گامی در جهت اقتصاد مقاومتی است و از تمامي بهره برداران عرصه هاي منابع طبيعي استان تقاضا داریم قبل از هر گونه بهره برداري گياهان داروئي ارزش داروئي ، خوراكي و صنعتي كه در مراتع و جنگل هاي استان وجود دارند در راستاي حفظ ،احيا ، و توسعه و بهره برداري اصولي ضمن مراجعه به ادارات منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستانها پس از تهيه طرح هاي مربوطه و هماهنگي هاي لازم با كارشناسان مجرب زمينه برداشت اصولي از اين مواهب خدادادي را فراهم تا اين ذخائر با ارزش براي آيندگان حفظ شود.

نرخ بيكاري ايلام بالاتر از متوسط كشوري

$
0
0
نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی با بيان اينكه نرخ بیکاری در برخی از استان ها از متوسط ملی به مراتب بیشتر است،نرخ بیکاری در استان ایلام را به طرز غیرقابل تاملی بالا دانست و اعلام كرد هرم بیکاری به سمت فارغ التحصیلان دانشگاهی درحال افزایش است. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه در قانون بر توازن منطقه و محرومیت زدایی تاکید شده است، در نشست علنی مجلس شورای در تذکر شفاهی با استناد به اصل ۱۴۸ قانون اساسی و ماده ۴۳ قانون بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور، گفت: در این مواد به صراحت بر بحث توازن منطقه ای، محرومیت زدایی و توجه به استان های غیربرخوردار تاکید شده است و دولت باید در سال اقتصاد مقاومتی به استان های محروم توجه ویژه ای داشته باشد. علی محمد احمدی با بیان اینکه نظام بانکی باید در ماه های پایانی سال با اعطای تسهیلات کم بهره و توجه به مشاغل خانگی تلاش برای رشد مناطق محروم را در دستور کار خود قرار دهد، یادآور شد: همچنین نرخ بیکاری در برخی از استان ها از متوسط ملی به مراتب بیشتر است. احمدی تصریح کرد: متاسفانه در عمل هیچ توجهی به این مواد نمی شود و فاصله استان های برخوردار با استان های محروم در حال افزایش است که بر این اساس به دولت پیشنهاد می کنم تا در سال اقتصاد مقاومتی توجه ویژه ای به استان های محروم و غیربرخوردار داشته باشد. وي همچنین در تذکر به وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در ماه های پایانی سال باید تنظیم بازار کالاهای اساسی در دستور کار قرار گیرد و تمهیداتی اندیشیده شود تا در این ماه ها نابسامانی در بازار و فشار بر اقشار کم درآمد بوجود نيايد.

بهره برداري از ۹ واحد مسكن محرومان در گیلان

$
0
0
سيد عيسي صفوي گفت: از مجموع ۱۰۹ واحد مسكوني كه بسيج سازندگي گيلان مسئوليت ساخت آنها را بر عهده گرفته، ۹ واحد مسكوني به مددجويان تحت پوشش كميته امداد امام خميني (ره) در سطح استان تحويل داده شد. وي با اشاره به اينكه اين واحدهاي مسكوني، چهل و پنج و پنجاه متري هستند، افزود: اين ۹ واحد مسكوني در روستاهاي نواحي انزلي، سياهكل، ماسال، تالش، رضوانشهر، املش، فومن، رودسر، رشت و لاكان و در مدت زمان شش ماه ساخته شده است. مسئول بسيج سازندگي گيلان با تشكر از زحمات سازمان بهزيستي و كميته امداد امام خميني (ره) اظهار كرد: تصميم گيري براي اولويت ساخت واحدهاي مسكوني محرومين بر عهده سازمان بهزيستي است.صفوي خاطرنشان كرد: احداث بيش از سي واحد مسكوني محرومين از مجموع ۱۰۹ واحد، با پيشرفتي ۸۰ درصدي روبرو بوده و در دهه فجر امسال، چند واحد ديگر افتتاح مي شود

گازرساني به پروژه مسکن مهر دلفان

$
0
0
عملیات گازرسانی به مسکن مهر شهر نورآباد از توابع شهرستان دلفان با حضور مسئولان آغاز شد . مدیر عامل شرکت گاز لرستان با اعلام اين خبر گفت : برای اجرای این طرح چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه خط انتقال گاز با ظرفیت هزار مشترک احداث می شود . علی گودرزی با بيان اينكه برای اجرای این طرح سه میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت گاز لرستان هزینه می شود، ادامه داد : تعداد واحدهای در دست ساخت مسکن مهر نورآباد ۶۴۱ واحد است که برای این طرح ظرفیت هزار مشترک را پیش بینی شده است . امام جمعه نورآباد نیز در مراسم آغاز عمليات پروژه گازرساني با بیان اینکه شهرستان دلفان از مناطق سردسیر لرستان به شمار می رود خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای اجرای طرح هار گازرسانی روستایی در این شهرستان شد. حجت الاسلام محمد تقی صرفی پورگفت: از ۴۴۰ روستای شهرستان دلفان ۳۲ روستا از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند و براي بهره مند شدن ديگر روستاها نيز بايد در اسرع وقت اقدام كرد .

حفاظت از باغ‌های قصرالدشت شیراز

$
0
0
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با بيان اينكه باغ‌های قصرالدشت حافظ سلامت هوای شیراز بوده و توانسته است تا حد بالایی از آلودگی هوای این شهر بکاهد بر انجام اقداماتي جهت حفظ آن تاكيد كرد. حجت‌الاسلام عبدالرسول میری با باينم اينكه حفظ باغ‌های قصرالدشت باید اولویت تمام مسئولان باشد، گفت: سرمایه‌های ملی تنها شامل نفت و انرژی نمی‌شود بلکه باغ‌ها که حافظ سلامت مردم یک شهر هستند نیز جز این سرمایه‌ها محسوب می‌شوند كه از ان جمله سرمايه هاي ارزشمند مي توان به باغ هاي قصرالدشت اشاره كرد. عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اينكه در مورد باغ‌های قصرالدشت در دوره‌های مختلف مصوبات بسیاری تصویب شده که هنوز برخی از آنها اجرایی نشده است، تصریح کرد: در مصوبات جدید در مورد این باغ‌ها باید تمام جوانب و اهمیت این میراث بزرگ شهری مد نظر قرار گیرد. نماینده مردم شیراز در شورای اسلامی این شهر خاطرنشان کرد: اگر باغ‌های قصرالدشت در شیراز نبود شاید آلودگی هوای این شهر نیز مانند کلان‌شهرهای دیگر در شرایط بحرانی قرار می‌گرفت. وی بیان کرد: بهترین حافظان باغ‌های قصرالدشت خود مالکان این باغ‌ها هستند که نسبت به آنها آگاهی کافی دارند. میری با اشاره به اينكه در مصوبات مربوط به باغ‌های قصرالدشت می‌توانیم به شکل آزمایشی مساحت‌های محدودی را مشخص کنیم و در صورت موفقیت تجربه در مساحت کمتر به سراغ مناطق وسیع‌تر برویم، گفت: باغ‌های قصرالدشت میراثی بزرگ است که می‌تواند سلامت هوا را برای نسل‌های آینده این شهر تضمین کند. طرح بازنگری ساماندهی باغات قصرالدشت از دستور کارهای اعضای شورای اسلامی شهر شیراز بود.

پارک پردیس بزرگ‏ترین منطقه فناوری غرب آسیا

$
0
0
حسین صابری با باين اينكه در حال حاضر، پردیس دارای بزرگ‏ترین پارک فناوری کشور است، ادامه داد: پارک‏های فناوری مراکز اقتصادی هستند که در راستای تجاری‏سازی فناوری فعالیت می‏کنند و برای اشتغال متخصصان، ایجاد ارزش افزوده بالا در کنار مراکز رشد و حمایت از شرکت‏های دانش‏بنیاد کوچک تأسیس می‏شوند. صابری اضافه کرد: احداث این مجموعه، سال ۸۰ در شهر جدید پردیس با مساحت ۲۰ هکتار کلنگ خورد و در حال حاضر دارای نزدیک به ۱۳۰ عضو از شرکت‏های مختلف است. معاون توسعه پارک فناوری پردیس با اشاره به اينكه: مرحله دوم این پارک علمی به مساحت ۱۸ هکتار اجرایی می‏شود و فازهای بعدی در مراحل تملک، آماده‏سازی و استقرار شرکت‏ها قرار دارد ادامه داد: شرکت‏های مستقر در این مجموعه در قالب سه دسته شرکت‏های نوپا در مرکز رشد، شرکت‏های نیازمند به منابع مالی بیشتر و دارای تجربه کمتر و شرکت‏های دیگر دارای فضای استیجاری فعالیت می‏کنند. اين مسئول با بيان اينكه شرکت‏هایی وجود دارد که زمین خریداری کرده و ساختمان خود را بنا کرده‏اند تصریح کرد: در این پارک فناوری، علومی نظیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، الکترونیک و تجهیزات پزشکی، فناوری مکانیک و اتوماسیون، تکنولوژی‏های جدید همچون نانوفناوری و بیوفناوری مستقر هستند. معاون توسعه پارک فناوری پردیس ادامه داد: پارک فناوری پردیس به صورت هیئت امنایی اداره می‏شود، رئیس این هیئت، معاون اول رئیس‌جمهوری و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، قائم مقام وی محسوب می‏شود.

روزهای پر رونق گلستان در راه است

$
0
0
گلستان نام جدید سرزمین تاریخی ای است که در طول تاریخ و تا سده هفتم هجری به نام ایالت گرگان و از آن پس تا آغاز سده دهم به نام استرآباد و در نوشته‌های دوران اولیه اسلامی به نام (جرجان) و از اسفند ۱۳۱۶ گرگان نامیده شده‌است. این استان بخاطر موقعیت جغرافیایی اش از آب و هوا و مناظر طبیعی بکری برخوردار است و در کنار آنها، وجود آثار تاریخی و باستانی، گلستان را به یکی از قطب های گردشگری ایران تبدیل کرده است. گلستان تا سال ۱۳۷۶ بخشی از استان مازندران بود، اما در آن سال به صورت استانی مستقل درآمد و شهرستان گرگان به عنوان مرکز آن برگزیده شد. بیش‌تر شهرهای کنونی استان از دیرینگی چندانی برخوردار نیستند و از بزرگ‌شدن روستاها به وجود آمده‌اند و به عبارتی روستا شهر به شمار می‌آیند. با این همه، شهرهای گرگان و گنبدکاووس ریشه تاریخی دارند. روستاهای استان گلستان به صورت متمرکز و نزدیک به هم هستند. این روستاها در راستای جاده‌ها و رودها به صورت طولی و در بخش‌های کوهستانی به صورت پله‌ای هستند. *** چند صباحی بود که مسئولان و تصمیم گیرندگان گردشگری گلستان در صدد بودند تا سندی را به تصویب برسانند که کمکی در جهت رونق صنعت گردشگری در این استان باشد. کاری که نه برای امروز و فردا که برای سالیان سال علاوه بر جذب توریست و گردشگر، کمک بزرگی هم برای رونق اقتصادی منطقه باشد. و بالاخره سند ارزش افزوده گردشگری استان گلستان، در کارگروه گردشگری این استان به تصویب رسید. معاون عمرانی استانداری گلستان در کارگروه گردشگری استان در این باره گفت: سند ارزش افزوده گردشگری در ۳ حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در سطح قابل قبولی تهیه شده و جهت اجرایی شدن این سند عملیاتی نیاز به همکاری کلیه دستگاه های اجرایی می باشد. عبدالرضا دادبود با اشاره به اینکه گزینه های حداقل در این سند دیده شده، افزود: فرصت هایی همچون تالاب ها، گلفشان ها و جزیره آشوراده دراین سند دیده نشده و درصورت اجرایی شدن طرح های عظیم گردشگری دراین استان همچون طرح جزیره آشوراده، تحول عظیمی دراین سند ایجاد خواهد شد. به عقیده اکثر کارشناسان، برای ایجاد تعهد و اجرایی شدن این سند عملیاتی، ضروری است با انعقاد وامضای تفاهم نامه هایی بین دستگاه های مختلف اجرایی ، در راستای تحقق سند ارزش افزوده گردشگری این استان گام برداشت. رییس کارگروه گردشگری استان گلستان با اشاره به اینکه، با اجرایی شدن سند ارزش افزوده گردشگری استان گلستان، رونق اقتصادی مطلوبی عاید این استان خواهد شد، بر تهیه شرح خدمات طرح تفصیلی سواحل استان گلستان، در کارگروه بعدی تاکید نمود. * از سرمایه گذار حمایت می کنیم با کار کارشناسی و با برگزاری۷۵۰ ساعت جلسات بررسی این سند تلاش شد تا برنامه‌ای جامع و عملیاتی برای ارتقا ارزش‎ افزوده استان تدوین شود. اینها صحبت های قربان عباسی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان گلستان دراین کارگروه است که ضمن ارائه سند ارزش افزوده گردشگری این استان، با اشاره به اینکه سهم گلستان در بخش ارزش‎ افزوده گردشگری تنها یک درصد کشور است، افزود: با تدوین این سند و اجرایی شدن آن سهم ارزش افزوده گردشگری استان با رشد فعلی به ۶/۰ درصد و با رشد پیش بینی شده به ۱/۲ درصد و با رشد شتابان این سهم به ۴/۴ درصد در سال ۹۴ خواهد رسید. عباسی سهم توسعه ظرفیت‎های جدید را در این سند ۵۰ درصد عنوان کرد و افزود: حمایت از جذب سرمایه‎گذار نیز به منظور ایجاد، توسعه و تکمیل تاسیسات گردشگران مورد ارزیابی قرار گرفته است. وی در ادامه ظرفیت بالای گلستان را در برنامه ریزی های کلان موثر دانست و به همکاری بخش دولتی و خصوصی جهت ایجاد امکانات و تاسیسات و سرمایه گذاری در اماکن گردشگری استان و ارائه پکیج های پیشنهادی و راهکارهای مفید در سند توسعه استان اشاره داشت و افزود: در صورتی که گلستان را معرفی کرده و زیرساخت ها راآماده کنیم به توسعه دست خواهیم یافت. * با کمترین هزینه بیشترین سود قربان عباسی درادامه با اشاره به لحاظ شدن سند ارزش افزوده بخش گردشگری استان گلستان در سند توسعه استان، به راهکارهای افزایش ارزش افزوده در بخش گردشگری اشاره داشت و افزود: افزایش تعداد گردشگران داخلی و خارجی ورودی به استان و افزایش میزان متوسط اقامت گردشگران ورودی به استان از جمله راهکارهاست که با برنامه ریزی میان مدت و بلندمدت در راستای وظیفه مندی این اداره کل در بخش گردشگری که در واقع همان عرضه و تقاضای صنعت گردشگری استان می باشد، امکان پذیر است. وی هم چنین با عنوان اینکه می خواهیم با کمترین هزینه بیشترین سودرا داشته باشیم، راهکار پیشنهادی جهت جذب درآمد ارزی در بخش گردشگری استان را برشمرد و یادآور شد: استفاده بهینه از ظرفیت های موجود ازجمله افزایش ضریب اشغال گردشگران در واحد های اقامتی و پذیرایی از ۵۰درصد به ۷۵درصد افزایش متوسط اقامت گردشگران در واحد های اقامتی و پذیرایی از دو و نیم شبانه روز بهسه و نیم شبانه روز، افزایش متوسط فروش سالیانه واحد های پذیرایی از ۲ برابر ظرفیت پذیرش به سه و نیم برابر، افزایش سهم صادرات محصولات صنایع دستی استان از ۱ درصد به ۵ درصد، حفظ ،مرمت ، بازسازی بناها و محوطه های تاریخی موجود، ثبت ملی و جهانی میراث باستانی را از جمله راهکارها دانست و برتوسعه ظرفیت های جدید همچون حمایت از جذب سرمایه گذار به منظورایجاد ،توسعه و تکمیل تاسیسات گردشگری، افزایش ظرفیت اقامت در واحد های اقامتی و پذیرایی از ۴۴۵۰ نفربه ۱۰۰۰۰نفر در یک شب و افزیش ظرفیت پذیرایی در واحد های پذیرایی از دوازده هزار و۶۵۰ نفر به سی و هشت هزار و ۶۵۰ نفرتاکید کرد. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان در پایان اظهارامیدواری کرد: با ارتقای سند ارزش افزوده این اداره کل، درآمد حاصله از فعالیت های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزایش یافته و ضمن توسعه صنعت گردشکری، اقتصاد استان گلستان توسعه ورونق یابد.

این همه سازمان، یکی پاسخگو نیست

$
0
0
با وجود فعالیت نهادهای حمایتی مسئول چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، شهرداری و فرمانداری آمار متکدیان آذربایجان غربی خصوصا درارومیه هر روز رو به افزایش است. افرادی که در گروه‌های سنی مختلف و حتی با ظاهرهای متفاوت سر راه اهالی می‌ایستند و از درد بیماری، عقب افتادن اجاره خانه و ... ناله می‌کنند. متاسفانه در میان این متکدیان تعداد کودکان زیر ۱۸ سال نیز کم نیست که بهترین روزهای خردسالی خود را به جای تفریح و تحصیل صرف گدایی و فروش کالاهای بی ارزش می‌کنند. *** در این روزها خیابانهای شهرارومیه از وجود متکدیان متعدد با شکل ها و شمایل مختلف پر شده است. یکی با دستان و پاهای زخمی و باند پیچی شده، دیگری بدون کفش، دیگری با بچه ای در بغل که صدایی از او در نمی آید و آن سو تر فردی که گویی دهها سال است به حمام نرفته هر یک در میدانی و خیابانی درارومیه مشغول تکدی گری هستند. * دخالت نهادهای مختلف مسعود شیخی مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ما در این باره اظهار داشت: طبق قانون در بحث ساماندهی متکدیان، سازمان هایی که فعلا مستقیماً مسئول جمع آوری و ساماندهی متکدیان بوده و در این زمینه دخالت مستقیم دارند مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری با همکاری و مشارکت نیروی انتظامی می باشد. وی با اشاره به اینکه متکدیان به گروههای معلول، سالمند، جوان و نوجوان، کودک و زنان بی سرپرست و گدایان حرفه ای تقسیم می شوند، ادامه می دهد: در خصوص متکدیان حرفه ایی اکیپ های مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری ارومیه با یک دستگاه مینی بوس به گشت زنی در سطح شهر بلاخص چهارراه های اصلی شهر و معابر عمومی و پرتردد پرداخته و به جمع آوری آنها می پردازد و به کلانتری تحویل داده شده و طبق قانون با آنها برخورد می گردد. این مقام مسئول در مورد متکدیان دیگر که اغلب سالمند، مجنون، معلول جسمی، زنان بی سرپرست و یا کودکان هستند اشاره کرد و افزود: اکیپ های گشت زنی مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری بعد از جمع آوری این قشر آنها را به مراکز نگهداری موقت بهزیستی منتقل می نمایند، اما متأسفانه بدلیل اینکه مکانی با ظرفیت لازم و مکفی برای نگهداری این افراد وجود ندارد، در این زمینه با مشکل مواجه هستیم و علی رغم اینکه سازمان بهزیستی در زمینه نگهداری متکدیان معلول و سالمند با ما همکاری مطلوبی دارد، اما باز هم مقدورات و امکانات در زمینه نگهداری متکدیان کافی بنظر نمی رسد. * آثار زیانبار اجتماعی وی به کاهش معضل تکدی گری با همکاری شهروندان اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: شهروندان با عدم کمک به متکدیان در کاهش این معضل اجتماعی موثر خواهد بود. زیرا هرگونه کمک به متکدیان باعث تشویق آنان شده و موجبات، ترویج و گسترش فرهنگ تکدی گری در جامعه ،ایجاد مناظر زشت در معابر عمومی شهر،کثرت متکدیان ،مهاجرت متکدیان سایر استانها به شهر وهمچنین سوء استفاده از باور های دینی و اخلاقی مردم می گردد . شیخی به دیگر آثار زیانبار وجود متکدیان در جامعه اشاره کرد و گفت: بی اعتمادی مردم به دستگاه های خدمت رسان در این حوزه، افزایش احساس ناامنی اجتماعی در مردم به دلیل ترس از وجود متکدیان و نیز مشکلات بهداشتی و روانی برای مردم از دیگر مسائلی است که متکدیان با حضور خود در میان مردم نسبت به ترویج آن اقدام می کنند. مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری ارومیه در پایان با اعلام این مطلب افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تکدیگری در سطح شهر جهت جلو گیری از این ناهجاری اجتماعی و اخلاقی سازمان مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری همکاری موثری داشته باشند. به نظر می‌رسد با وجود فعالیت فرمانداری، شهرداری، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) هنوز چاره‌ای اساسی برای رفع معضل تکدی گری در ارومیه اندیشیده نشده است. برنامه ریزی زیربنایی فرهنگی در این زمینه، باید بر اجرای طرح‌های عملیاتی مقدم داشته شود.

ثبت مشترک جهانی سبلان شایعه است

$
0
0
ثبت مشترک سبلان در فهرست آثار جهانی مابین استان اردبیل و آذربایجان شرقی شایعه است و نباید در این زمینه اظهار نظری صورت بگیرد. بهروز ندایی مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در اردبیل و در پاسخ به شایعات مطرح شده در زمینه ثبت مشترک جهانی سبلان اظهار داشت: همان‌گونه که سبلان به نام استان اردبیل ثبت ملی شده و ابلاغیه آن نیز موجود است به همین صورت ثبت جهانی آن صورت می‌گیرد چرا که یونسکو بدون توجه به ثبت ملی آثار اقدام به ثبت جهانی آن نمی‌کند. وی گفت: پرونده ثبت جهانی سبلان تشکیل شده و کارهای مقدماتی و تحقیقاتی نیز در این زمینه در حال انجام است و ما انتظار داریم تا دو سال آینده بتوانیم پرونده را تکمیل و برای ثبت جهانی به یونسکو ارسال کنیم. این مسئول ادامه داد: اکثریت موقعیت این کوه در استان اردبیل واقع شده و تنها بخش غربی سبلان در محدوده آذربایجان شرقی است که شاید از این بابت برداشت‌های اشتباهی صورت می‌گیرد و برخی اظهار نظرهای غیر واقعی را شاهد هستیم. ندایی بیان داشت: از دامنه‌های سبلان برای سکونت عشایر و همچنین ایجاد فضاهای تفریحی و گردشگری بیشترین بهره‌برداری را در استان اردبیل شاهد هستیم و به همین دلیل ضرورت دارد سبلان به مانند شیخ صفی‌الدین اردبیلی نمادی از این استان، ثبت جهانی شود تا به عنوان میراث گرانبهای جمهوری اسلامی ایران همیشه به یادگار بماند. مدیرکل سابق میراث فرهنگی استان اردبیل ادامه داد: در این ثبت جهانی قطعاً هیچ خلل و خدشه‌ای به وجود نمی‌آید و ما با تمام توان سعی خواهیم کرد اهداف و پیگیری‌های‌مان را به صورت جدی و با قوت تمام مورد پیگیری و هدفگذاری اصلی قرار دهیم. ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار برای پروژه شهر‌یری وی به اعتبار ۳۰۰ میلیون تومانی سال ۹۱ ساماندهی منطقه شهر‌یری اشاره کرد و افزود: فونداسیون این منطقه اجرایی شده و از سهمیه امسال نیز قرار است به همان میزان سال ۹۰ تامین اعتبار صورت بگیرد که تا کنون این اعتبار تخصیص نیافته است. این مسئول بیان داشت: اگر اعتبار امسال که در تخصیص‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم به صورت کامل تامین شود سازه‌های فضایی منطقه شهر‌یری نصب شده و یک پوشش مناسبی را شاهد خواهیم بود. ندایی ادامه داد: از سهمیه اعتباری ملی سال گذشته نیز رقم ۳۰۰ میلیون تومان برای این اثر باستانی و پروژه تاریخی در نظر گرفته شده است. دروازه‌های ورودی را میراث فرهنگی می‌سازد مدیرکل سابق میراث فرهنگی استان اردبیل اظهار داشت: در زمان استانداری حقیقت‌پور قرار بود دروازه‌های ورودی شهر با اسماء متبرک ائمه اطهار و القاب حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) ساخته شود که در دو سال گذشته در اجرای آن تاخیر به وجود آمد. وی اظهار داشت: قرار بود این دروازه‌ها با معماری ایرانی و اسلامی احداث شود که در این زمینه میراث فرهنگی در کنار شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی قرار است همکاری لازم را برای تامین اعتبار طراحی و اجرای آن انجام دهند. این مسئول اضافه کرد: این طرح بلاتکلیف مانده بود که در نشست اخیر نماینده مردم اردبیل در مجلس با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی مورد پیگیری قرار گرفت تا تامین اعتبار صورت بگیرد. ندایی بیان داشت: اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه دقیقاً مشخص نیست ولی قرار است به صورت نمادین دروازه ورودی شهر اردبیل از سمت آستارا اجرایی شود تا بتوانیم سه دروازه دیگر را با همین الگو و تامین اعتبار عملیاتی کنیم.

بودجه سال ۹۲ شهرداري اصفهان ۱۱ برابر شده است

$
0
0
ابوالقاسم گلستان نژاد با بیان این که یک هزار و ۷۴ میلیارد تومان از بودجه سال آینده نقدی و ۳۴۰ میلیارد تومان آن غیر نقدی است، افزود: ۷۶ درصد بودجه سال ۹۲ نقدی و ۲۴ درصد به صورت غیرنقدی پیش بینی شده است. معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان تصریح کرد: از بودجه سال آینده ۱۲۰۰ میلیارد تومان به فعالیت های عمرانی و ۲۱۴ میلیارد تومان آن به فعالیت های جاری شهرداری اختصاص دارد، یعنی ۸۲.۵ درصد اعتبارات عمرانی و مابقی جاری است. * پروژه هایی برای ۹۲ گلستان نژاد با اشاره به این که ۷۱ درصد بودجه عمرانی در سال ۸۲ به اعتبارات عمرانی اختصاص داشته است، خاطرنشان کرد: مقایسه بودجه عمرانی در سال ۸۲ و ۹۲ نشان می دهد ۹ درصد به اعتبارات عمرانی شهرداری اضافه شده است. وی با بیان این که بودجه شهرداری از بیش از ۱۲۶ میلیارد تومان در سال ۸۲ به یک هزار و ۴۱۴ میلیارد تومان در سال ۹۲ رسیده است، اظهار داشت: مقایسه بودجه سال های ۸۲ و ۹۲ نشان می دهد بودجه شهرداری ۱۱ برابر شده است و درصد رشد بودجه سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ را ۴۱ درصد است. جهت گیری شهرداری در تدوین بودجه کنترل هزینه های جاری و توجه به اعتبارات عمرانی است که نتیجه آن توسعه و آبادانی شهر می شود. در سال آینده، ۳۰۳ میلیارد تومان برای حمل و نقل عمومی، ۸۳ میلیارد تومان برای احداث فضای سبز، ۲۷۲ میلیارد تومان برای تملک اراضی در طرح های شهرداری، ۱۸.۲ میلیارد تومان برای آسفالت معابر در نظر گرفته شده است. گلستان نژاد سرانه بودجه عمرانی سال ۹۲ را ۶۴۳ هزار تومان برای هر شهروند عنوان کرد و ادامه داد: این سرانه در سال ۸۲ ، ۵۸ هزار و ۷۰۰ تومان بوده است. همچنین سرانه اعتبارات حمل و نقل عمومی شامل احداث زیرگذر و احداث میادین تعریض خیابان ۲۸۵ هزار و ۶۰۰ تومان است. سرانه آسفالت معابر نیز در سال ۹۲ برای هر شهروند اصفهانی ۹ هزار و ۹۵۰ تومان است. وی از جمله پروژه های شاخص سال آینده اصفهان را پروژه های قطار شهری، احیای میدان امام علی(ع)، خطوط اتوبوس های تندرو، پایانه جنوب غرب اصفهان، بدنه سازی شرق چهارباغ، شهربازی رویاها، سالن همایش های بین المللی، رینگ حفاظتی شهر، تولید برق از پسماند های زباله، باغ خزندگان، توسعه باغ پرندگان و پارک وحش صفه، برگزاری روز اصفهان و جشنواره فیلم کودک و نوجوان، تجهیز تاکسی ها به تاکسی متر ، طرح تله سیژ ناژوان و ایجاد مرکز داده های شهرداری از جمله پروژه های شاخص شهرداری در سال آینده خواهد بود.

مرمت مسجد تاریخی میمند

$
0
0
فريدون فعالي با بيان اينكه اجرای عملیات کف سازی و کف فرش و ازاره های سنگی شبستان اصلی و رواق های پیرامونی و همچنین اجرای تعمیرات سفید کاری در بخشهای مورد نیاز از جمله اقداماتی بوده که برای حفظ و احیاء این اثر تاریخی انجام گرفته است، به مرمت ۱۵ مسجد تاریخی در استان طی سال جاری اشاره كرد و گفت : مسجد جامع حاج نظام، مسجد امام علی ، مسجد بغدادی ، مسجد جامع عتیق ، مدرسه خان ، مسجد حاج باقر ، مسجد شهدا ، مسجد وکیل، مسجد میرزا هادی و مسجد مشیر در شهر شیراز و مدرسه و مسجد خان جهرم ، مسجد جامع فسا، مسجد جامع جویم و مسجد علیخان اشکنان از مساجد تاریخی استان می باشند که در سال جاری مورد مرمت قرار گرفته اند . مسجد جامع میمند مربوط به دوره قاجاریه، در سال ۱۳۸۰ در فهرست میراث ملی ایران به ثبت رسيد.
Viewing all 697 articles
Browse latest View live