Quantcast
Channel: جوان آنلاين - آخرين عناوين ايران :: rss_full_edition
Viewing all 697 articles
Browse latest View live

ارائه آموزش به ۱۵ هزارنفر عضو هلال احمر

$
0
0
هلال احمر اصفهان در راستای انجام آموزش‌های عمومی و تخصصی هلال احمر در سطح مناطق استان اصفهان طی شش ماه اول سال جاری با برگزاری ۵۰۰ دوره آموزشی به ۱۵ هزار نفر آموزش‌های لازم را ارایه داد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اعلام خبر فوق گفت: در چند ماه اخیر بیشترین خدمات امدادی هلال احمر استان کمک‌رسانی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی بوده و خوشبختانه آماده‌باش نیروهای هلال احمر استان موجب شد کمک‌های اولیه به موقع به دست آسیب‌دیدگان این زلزله برسد. محسن مومنی با اشاره به اینکه نیروهای امداد استان اصفهان موظف به پوشش امدادی شهرستان هریس و ۸۳ روستای زلزله زده این شهرستان بودند، افزود: انجام فعالیت‌های امداد و نجات، درمان اضطراری و استفاده از ظرفیت جوانان جمعیت هلال احمر استان برای اقدامات فرهنگی، پروژه امدادرسانی استان در منطقه زلزله زده را با موفقیت روبه‌رو کرده است. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اینکه جمع‌آوری کمک‌های مردمی در استان با هماهنگی استانداری و مدیریت بحران انجام شده است، گفت: ارزش ریالی کمک‌های جمع‌آوری شده توسط نیروهای هلال احمر استان در ۱۷۸ پایگاه بیش از ۱۰ میلیارد ریال بوده است. وی به وجود پایگاه آموزشی امداد و نجات بین‌المللی در اصفهان اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون امدادگران کشورهای لبنان و سودان برای آموزش‌های تخصصی خود به این مرکز مراجعه کرده‌اند. اصفهان، میزبان ۱۸ کشور دنیا مومنی همچنین از آغاز دوره آموزشی پشتیبانی پاسخگویی به سوانح در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در اصفهان خبر داد و گفت: دوره آموزشی RDRT تا سه روز آینده با حضور ۹۰ نفر از نمایندگان صلیب سرخ و بیش از ۱۸ کشور دنیا طی یک هفته در اصفهان برگزار خواهد شد. وی با بیان اینکه استان اصفهان معین تهران در امداد و نجات است، گفت: ضروری است که در این راستا منابع مالی مورد نیاز برای بهبود تجهیزات و امداد رسانی مطلوب در اختیار جمعیت هلال احمر استان قرار گیرد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه فعالیت‌های درمانی وظیفه امدادگران هلال احمر نیست، گفت: تمام اقدامات درمانی که توسط امدادگران هلال احمر ارائه می‌شود کاملا داوطلبانه است. مؤمنی با بیان اینکه در حال حاضر تهیه برخی از داروها با مشکل مواجه شده است، افزود: البته داروخانه جمعیت هلال احمر استان اصفهان توسط تدارکات پزشکی تهران اداره می‌شود و اطلاعات دقیقی از داروهای موجود در داروخانه سازمان در دست مسوولان اصفهانی نیست. وی با بیان اینکه واکسیناسیون حجاج وظیفه سازمان هلال احمر است، گفت: هلال احمر هیچ تعهدی در خصوص واکسیناسیون دانشجویان و دیگر مسافران خارج از کشور ندارد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان در پایان به راه‌اندازی دانشگاه هلال احمر در دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان اشاره کرد و گفت: این دانشگاه از سال ۸۹ شروع به کار کرده است و در حال حاضر آمادگی پذیرش در مقطع کارشناسی را دارد.

امضا تفاهم نامه ميراث فرهنگي استان و اداره كل زندانها

$
0
0
معاون صنايع دستي اداره كل ميراث فرهنگي استان البرز با اعلام اين خبر، گفت: اين تفاهم نامه سه جانبه ميان اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان البرز با اداره كل زندانهاي استان البرز و صندوق تعاون اين استان به منظور آموزش و توليد صنايع دستي براي زندانيان بسته شد. سعدي اميني افزود: آموزش و توليد صنايع دستي از سوي اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در زندانها انجام مي شود و به زندانيان پس از پايان دوره آموزش مجوز توليد داده مي‌شود تا پس از آزاد شدن از زندان بتوانند از بيمه تسهيلات بانكي مشاغل خانگي استفاده كنند. اميني ادامه داد: طرح هاي توليدي صنايع دستي از اين پس در زندانهاي استان اجرا مي شود و توليد كنندگان شاخص صنايع دستي در زندانهاي استان البرز تجهيزات و امكانات خود را مستقر مي كنند و با استفاده از مدد جويان زندان به توليد صنايع دستي مي پردازند.

۱۰ دستگاه اتوبوس پیشرفته جایگزین اتوبوس های فرسوده

$
0
0
اسماعیل زماندوست با اعلام این خبر و با بیان اینکه اتوبوس های فرسوده موجود فاقد هرگونه سیستم گرمایشی بودند، اضافه کرد: در راستای ارائه خدمات بهینه به شهروندان و با توجه به شروع فصل سرما، ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید و پیشرفته مدل پیشرو دیزل و ۴۵۷O گازسوز صفر کیلومتر در خطوط سطح شهر جهت ارائه خدمات به شهروندان به کار گرفته شد. سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرکرد و حومه گفت: بیش از ده میلیارد ریال اعتبار صرف هزینه خرید این اتوبوس ها شده است. زماندوست از شهروندان خواست در سفرهای درون شهری خود نسبت به حفظ و نگهداری اتوبوس های موجود در خطوط که از اموال عمومی هستند نهایت همکاری را با این سازمان داشته باشند. وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۹۴ دستگاه اتوبوس در ۱۵ خط سازمانی و خصوصی مشغول به فعالیت می باشد

۷۰درصد ظرفیت فرودگاه خالی است

$
0
0
مدیركل فرودگاه بوشهر با اشاره به چیدمان پروازی سنتی فرودگاه بوشهر كه مربوط به ۲۰سال پیش است اعلام كرد، هیچ تغییر چشمگيري در سال هاي اخير در برنامه پروازي اين فرودگاه در سال هاي اخير صورت نگرفته و اين فرودگاه هم اكنون تنها با ۳۰ درصد ظرفيت خود مشغول به كار است. مرتضی گچكوب با بيان اينكه فقط شركت های هواپیمایی هما، آسمان و نفت دراین فرودگاه خط پروازی دارند،افزود: هم اینك جابه جایی مسافران مسیر تهران - بوشهر و بالعكس روزانه با پروازهای پهن پیكر در ساعات صبح و شب صورت می گیرد كه در صورت هرگونه تاخیر یا لغو پرواز به دليل نبود پرواز جايگزين ،چند صد نفر مسافر سرگردان و بلاتكلیف می شوند. مدیركل فرودگاه های استان بوشهر ادامه داد: مشاركت و حضوردیگر شركت های هواپیمایی از جمله آریا، ماهان، زاگرس و حمل و نقل در برنامه پروازی فرودگاه بوشهر باعث تنوع ساعت پروازی و روان سازی جا به جایی مسافران در خطوط هوایی خواهد شد. گچكوب اضافه كرد: سیاست اداره كل فرودگاه هاي استان افزایش برنامه های پروازی در خطوط داخلی، خارجی و بین استانی است. وی ادامه داد: استفاده از هواپیمای پهن پیكر برای شهرهایی مثل بوشهر كه كارگاه صنعتی است، آفت است زيرا در شهرهایی از جمله بوشهر كه دارای رشد صنعتی است باید پروازها متنوع باشد،زیرا حضور مسوولان رده بالای كشور را در ساعت خاصی از شبانه روز با محدودیت رو به رو می كند.مدیركل فرودگاه های استان بوشهر افزود: اميدواريم با حمایت مسوولان استان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی ، فرایند سنتی موجود و حضور چند شركت محدود هواپیمایی در مسیر پروازی استان بوشهر به ساير استان ها تغيير كند تغییر دهیم.

پایگاه‌های اورژانس کافی نیست

$
0
0
اکبر غیاث با بیان اینکه اکثر مناطق کشور روی کمربند زلزله خیز قرار دارند، اظهار داشت: اورژانس در هر بحرانی نقش خود را دارد و از نخستین اکیپ‌هایی است که وارد عمل می‌شود. رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان همدان در ادامه با اشاره به میانگین حضور اورژانس در حوادث خاطرنشان کرد: با وجود اینکه نیروهای اورژانس پس از اطلاع حضور می‌یابند اما بر اساس میانگین، حضور اورژانس در استان در حوادث داخل شهر هفت دقیقه و در جاده ۱۳ دقیقه است. غیاث با بیان اینکه تعداد پایگاه‌های اورژانس همدان کافی نیست، از ۶۰ دستگاه آمبولانس در مرکز ۱۱۵ همدان خبرداد كه تنها ۴۷ دستگاه از این تعداد آمبولانس فعال است. وی با اشاره به وجود ۴۰ پایگاه فعال در سطح استان همدان، خاطرنشان کرد: ۲۳ مورد از این پایگاه‌ها جاده‌ای و ۱۷ مورد شهری هستند و ۹ مرکز ۱۱۵ نیز در درون ۹ شهرستان استان مشغول فعاليت هستند. رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان همدان با اشاره به فعالیت روزانه ۱۰۰ نفر از پرسنل در اين پايگاه ها یادآور شد: در شش ماه نخست سال جاری ۱۴ هزار و ۸۰۰ مأموریت داشتیم که ۲۷ درصد از این تعداد را تصادفات به خود اختصاص داده است. وی در پایان سخنانش اظهار داشت: برای افزایش تجهیزات و امکانات لازم در مراکز اورژانس و پایگاه‌های جاده‌ای نیازمند اختصاص اعتبارات لازم در این زمینه هستیم.

برگزاری یادواره سردار شهید حیدریان و ۱۵۰ شهید شهرک شهداء در قم

$
0
0
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، دراین مراسم که در فضایی آکنده از شور عاشورایی و حال و هوای معنوی دفاع مقدس برگزار شد، پس از قرائت قرآن با صدای دلنشین سعید طوسی قاری بین المللی قرآن کریم، حجت الاسلام احمد پناهیان طی سخنانی به بیان درسهای نهضت عاشورا و قیام سیدالشهدا(ع) پرداخت. وی با بیان اینکه در چند موقف از حرکت کاروان اسرای کربلا از جمله موقع خطبه خوانی حضرت زینب(س)، سر بریده امام حسین(ع) قرآن تلاوت کرد و معجزه ماندگاری را در تاریخ کربلا ثبت نمود، افزود:با پیام رسانی زینب کبری(س)، پیام عاشورا زنده ماند و خون شهیدان گرانقدر کربلا پایمال نشد. پناهیان ادامه داد: شهیدان بزرگوار انقلاب و دفاع مقدس هم همانگونه که در راه سیدالشهدا(ع) قدم گذاشتند، هیچگاه خونشان هدر نخواهد رفت. وی تاکید کرد: نسل امروز باید از دستاوردهای خون شهیدان حراست و پاسداری نموده و در این راه کوتاهی نکند. جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی نیز در این مراسم طی سخنانی به بیان اهمیت بسیج و مقام شهید پرداخت. امیر سرتیپ دکتر سید عبدالرحیم موسوی با بیان اینکه بسیج از اول همراه انقلاب بوده و خواهد بود و با وجود این شجره طیبه، دشمن چگونه می تواند فکر تصرف گوشه ای از خاک ما را در سر بپروراند،افزود: اقتدار اصلی به تجهیزات نظامی نیست بلکه به اراده قوی و حضور پرشور مردم است که ما آن را در قالب بسیج داریم و الان الگوی کشورهای عدالت خواه هستیم. موسوی در ادامه با بیان خاطراتی از ایثارگری هایی بسیجیان در دفاع مقدس ابراز کرد: در کشور ما همه سازمانها بدون حضور بسیج ناقصند. گفتنی است در این مراسم باشکوه و معنوی، مسئولین استانی، فرماندهان سپاه و بسیج، فقیهی معاون هماهنگ کننده سپاه علی بن ابی طالب(ع)، اریسی فرمانده ناحیه بسیج امام حسین(ع) به همراه شورای فرماندهی و پایوران ناحیه، صفرلو فرمانده و اعضاء شورای حوزه دو شهید قربانی، پیشکسوتان دفاع مقدس، بسیجیان پایگاه هشت شاهد و خانواده معظم شهدا حضور داشتند. نوحه خوانی در عزای سالار شهیدان همزمان با اولین شب از دهه سوم محرم بخش دیگر مراسم یادواره شهدا بود.

رزمایش تاکتیکی حوزه امام سجاد(ع) در قم برگزار شد

$
0
0
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، سردارمهدوی نژاد در این مراسم طی سخنانی با اشاره به شکل گیری بسیج اظهار کرد: تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران از برکات و الطاف خداوند متعال بوده که بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد. وی با اشاره به اهمیت و جایگاه بسیج در عرصه‌های مختلف کشور تصریح کرد: اگر بسیج نبود نه در دفاع مقدس می‌توانستیم در برابر دشمن ایستادگی کنیم و نه در برابر هجمه‌ها و فتنه‌های مختلف سربلند بیرون بیاییم. وی افزود: عظمت اهداف انقلاب و گستردگی توطئه‌های دشمن، ایجاب می‌کرد که برای حفاظت و صیانت از انقلاب اسلامی و ارزش‌ها و اهداف آن در برابر شبیخون ابرقدرت‌ها، اقدام کرد. فرمانده سپاه علی ابن ابی طالب(ع) در پایان بسیجیان حاضر در رزمایش را یاران وفادار شهدا معرفی کرد و از آنان به خاطر اجرای موفق رزمایش تقدیر نمود. فرمانده ناحیه امام حسن مجتبی(ع) نیز در این رزمایش گفت: بسیج یک نهاد مردمی است که درعرصه های اجتماعی و در هر عرصه ای که نظام نیاز داشته باشد حضور پیدا می کند. مشرفیان ابراز کرد: بسیج، امروز هم همانند دوران دفاع مقدس به عنوان ذوالفقار ولایت، گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان بوده و همیشه آماده جانفشانی در اجرای ماموریت محوله ثابت و ذاتی خود برای دفاع و حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن می باشد. وی هدف از اجرای رزمایش را ارتقاء آمادگی و تمرین دفاع از کوی و برزن درحوزه سرزمینی و انسجام گردانهای عاشورا متناسب باساختار و رویکرد جدید پایگاه محوری ذکر کرد و افزود: در این رزمایش، با اجرای آموزشهای یگانی و همچنین بازآموزی آموزه های قبلی، بسیجیان در زمینه های دفاعی و امنیتی و تمرین برقراری امنیت مناطق حساس شهری در حمله دشمن فرضی توجیه و آماده شدند.

دیدار دانشجویان قم با خانواده شهدای سردشت

$
0
0
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، در دیدار از خانواده معظم شهید موسوی نژاد، ابتدا برادر وی به بیان خاطراتی از شهید پرداخت. سپس دکتر امیر حمزه مهرابی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم نیز که در این دیدار حضور داشت، با اشاره به اخلاق حسنه و رفتار جوانمردانه این شهید گرانقدر در برخورد های اجتماعی گفت: انسان هایی چون شهید موسوی نژاد یادآور اصحاب رسول الله(ص) هستند که دانشجویان باید به عنوان درس عینی و الگوهای ملموس با سر زدن به این خانواده ها مهارت های زندگی را فرا بگیرند. همسر شهید موسوی نژاد نیز در ادامه خاطراتی از روزهای پایانی شهید و خصوصیات رفتاری و کرداری بارز وی بیان نمود. همچنین دانشجویان حاضر در این جلسه به طرح سوالاتی از همسر شهید در خصوص سبک زندگی شهید موسوی نژاد و نحوه تعاملات اجتماعی این شهید بزرگوار پرداختند. لازم به ذکر است که شهید سردار «عباس عاصمی» مسئول اطلاعات سپاه علی بن ابی طالب(ع) به همراه شهیدان علی اکبر جمراسی، محمود احمدی تبار، سید عبدالحسین موسوی‌نژاد، مهدی خبیر و ولی‌الله صحرایی در منطقه سردشت به دست تروریست‌های گروهک پژاک به شهادت رسیدند و در نخستین روز مردادماه سال گذشته در گلزار شهدای قم به خاک سپرده شدند.

تجدید بیعت دانشجویان قم با آرمان های امام خمینی(ره)

$
0
0
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی و با همکاری بسیج دانشجویی این دانشگاه، جمعی از دانشجویان خواهر مراکز علمی کاربردی شفیعه، شهید محلاتی، جهاد دانشگاهی و فرهنگ و هنر با حضور در مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب و گلزار شهدای بهشت زهرا(س) با روح بلند امام (ره) و شهیدان بزرگوار انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجدید بیعت نمودند. بر اساس همین گزارش، دانشجویان سپس با حضور در باغ موزه دفاع مقدس، از آثار ارائه شده در این مجموعه بازدید نموده و راویان دفاع مقدس که اردوی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی قم را همراهی می کردند توضیحات تفصیلی را در ارتباط با موزه ارائه دادند.

مهم ترین رسالت امروز دانشجویان، جهاد علمی است

$
0
0
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، رضا حافظی جانشین فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، مهمترین رسالت امروز دانشجویان  را جهاد علمی عنوان کرد و افزود: فرهنگ و اندیشه بسیجی نقش به سزایی در بحث استکبار ستیزی دارد و از بُعد عملی نیز هر فرد بسیجی با تکیه بر فرهنگ بسیجی می تواند در خانواده و جامعه، در دفاع از ارزش های اسلامی و مقابله با زیاده خواهی های استکبار، بسیار تاثیرگذار باشد. وی همچنین افزود: دین مبین اسلام با استکبار به طور صد درصد مخالف است و به تبع آن، فرهنگ بسیجی هم به طور کامل با استکبار در حال ستیز است و همیشه همین طور بوده و خواهد بود. حافظی خاطرنشان کرد: وجود روحیه استکبارستیزی در جامعه ما به ویژه اقشار دانشگاهی، در سایه تفکر بسیجی است و به ویژه دانشجویان ما با این تفکر الهی، در برابر مستکبران ایستاده اند و از حقانیت ایران اسلامی دفاع می کنند. وی با اشاره به این که امروز رسالت دانشجویان استکبار ستیز در جبهه علمی نمود بیشتری دارد، گفت:امروز بزرگترین مبارزه با استکبار ستیزی، تلاش در مسیر جهاد علمی و همچنین اهتمام به اسلامی سازی علوم خصوصا در عرصه علوم انسانی است که رهبر فرزانه انقلاب همواره بر آن تاکید داشته و دارند.

شاه کلیدی که جوانان ما باید آن را دنبال کنند هویت است.

$
0
0
 در این همایش فرمانده سپاه فجر فارس  اظهار داشت: شرط اساسی پیمودن یک راه در کمال سلامت و این که بتوان زندگی خوبی داشته باشیم هویت شناسی است به دست آوردن راهی روشن با خود باوری و خود اتکایی زمانی محقق می شود که جوان ما به هویت خود پی برده باشد. ایشان علت وجودی جوان ایران زمین پی بردن به هویت خود است. سردار غیب پرور با بیان این مطلب که برای پی بردن به هویت دونظر وجود دارد که یکی تحقیق وشناخت در تمدن ایرانی است افزود این موضوع که چند سالی است در کشور مطرح شده است که می گویند هویت جوان ایرانی در تمدن ایران است. اگر این چنین است باید تمدن واقعی ایران را در نظر بگیریم نه تاریخی که یهود برای ما نوشته است. تاریخ ۲۵۰۰ ساله ایرانی را مطرح کرده اند در صورتی که تاریخ ایران یک تاریخ ۷ هزار ساله است . یهود به این دلیل می خواهد تاریخ ایران را ۲۵۰۰ سال مطرح کند تا بتوان کورش را به یهود اتصال دهد . ایشان گفتند اگر قرار باشد جوان ایرانی بخواهد بر پایه تمدن ایرانی حرف بزند باید تخت جمشید را بررسی کند. لوح هنر ایران در آنجاست ۵ هزار نقشینه در آن جا وجود دارد . اگر بخواهیم از نگاه اعتقادی در ایران باستان این نقشینه ها را بررسی کنیم امکان ندارد تصویر یک زن در آن ببینید. ایشان با بیان این که این نقشینه ها مربوط به قبل از اسلام است گفتند این نشان غیرت ایرانیان باستان است معنی آن این است که ناموس خود را ویترین نمی کردند اگر هویت خود را در تمدن ایرانی پیدا می کنیم پس چرا اجازه می دهیم ناموس ما در کوچه و خیابان ویترین شوند. آیا هویت دختر جوان ایرانی بی عصمتی است؟ آیا هویت پسر ایرانی این است که ناموس خود را در کف خیابان های شهر نشان دهد؟ وی افزود: در تمام این نقشینه ها محال است یک مرد ایرانی عصر هخامنشی را پیدا کنید که لباس بلند نپوشیده باشد آنهایی که می گویند محاسن مرد مربوط به روحانیون است بدانند محال است تابلو یک سرباز هخامنشی را در تخت جمشید پیدا کنند که بدون محاسن باشد. هویتی که امروز به جوانان القا می کنند مربوط به تمدن بی ریشه غرب است که برای ما درست کرده اند دنیای مسیحیت حتی نماد شب کریسمس خود را از ما گرفته است مثلا درخت کاج نماد نقشینه های تخت جمشید است و نقشینه های تخت جمشید مربوط به قبل از مسیحیت است. درادامه افزودند: وجه درست ترازهویت جوان ایرانی، اسلام است. شهید مطهری(ره)در کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران خود به این نکته اشاره می کند که ایرانیان با آغوش باز و خاطر راحت ، اسلام ، به ویژه اسلامی که از ناحیه اهل بیت بیان گردیده را پذیرفته اند. اگر جوان ما به نقش هویت دینی خود نگاه کند می بیند پای منبر اهل بیت به این هویت رسیده است واین جاست که به نقش علمای دین از همان ابتدا پی می برد. چهره هایی چون شهید ثانی که در تارک تشیع می درخشد علمایی هم چون علامه طباطبایی، علامه امینی، علامه محمد تقی جعفری ؛ اینها هویت ما هستند و براساس همین هویت دینی است که در طول تاریخ انسان هایی قیام کردند که دین خدا به واسطه آن ها حفظ شده است مثل میرزاکوچک خان جنگلی ، رئیس علی دلواری ، امیر کبیر و بالاتر از همه امام بزرگوارمان. جوان ایرانی حق دارد که یک الگو داشته باشد به همان سن خود . چرا امام را فقط در سن ۶۰ سالگی ببینیم ، امام از جوانی خود در حال مبارزه بوده است. جوانی امام خمینی (ره ) و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای خود می تواند الگویی برای جوانان ما باشند. به عنوان مثال یک جوان ما چقدر کتاب مطالعه می کند در صورتی که مقام معظم رهبری بیشتر رمان ها را مطالعه کرده اند. سردار غیب پرور افزود: مقام معظم رهبری می فرمایند من خیلی فکر کردم که مهم ترین ثروت یک جوان چیست؟ هرچه فکر کردم دیدم حتی جوانی که ظاهر دینی ندارد باید تقوا و پاکدامنی داشته باشد که این دو ثروت جوانان است. فرمانده سپاه فجر با بیان این مطلب که مهم ترین گمشده جوان ایرانی هویت است افزود: اگر هویت خود را بشناسیم افرادی چون اسلامی نسب و باکری زیاد داریم. محال است در زمان های مختلف جوان هایی پیدا کنید از جنس شهدا چراکه ، امام راحل فرمودند : مردم ما از مردم عصر علی (ع) بالاتراند. جوان مسلمان از دورافتاده ترین روستا نگاه می کند ، امام و رهبرش در جماران چه می گوید. مابه ازاء حرکت لبان رهبرش یاری می کند. ما می خواهیم به جوانان هویت دهیم، چه منبعی بزرگتر از شهدا ، شهید تحصیل کرده همین استان (شهید ظل الانوار) دو زانو و با ادب جلو فرمانده لشکر می نشیند ، که اجازه حضور در عملیات را داشته باشد. آیا می توان این ادب را نشأت گرفته از عاشورا و ادب فرزندان و یاران امام حسین (ع) بدانیم؟ آیا این جوانان می توانند برای ما معیار باشند؟ وی با این سوال که چرا می گوییم داریم بی راهه می رویم گفتند: الان به یک نوجوان بگویید بازیکنان فلان تیم را بگو ، برایتان لیست می کند ، اما اگر بگویید اسم شهدای محل خود را بگو، نمی تواند. ما می بایست شهیدان شهر و محله خور را تبلیغ کنیم،تیتر کنیم. آیا به جوانان شهید ما قول مال و ثروت و پست و مقام داده اند که رفته اند و شهید شده اند، شاه کلیدی که جوانان ما باید آن را دنبال کنند ، هویت است. سردار غیب پرور در خصوص نقش خانواده در تربیت فرزندان گفتند باید در خودمان جستجو کنیم، چقدر الگوهای غربی را به خورد جوانان می دهیم؟ بدون تعارف جامعه و خانواده ها هم مقصرند. در خانواده ای که نسبت به نماز سستی می شود چه توقعی است، در خانواده ای که مظاهر دینی کم رنگ شده چه توقعی داریم؟ چرا بنیان های دینی در بعضی خانواده ها کمرنگ شده است؟ چرا بی توجه ایم؟ چنان در خانواده های ما فرهنگ غربی به خود گرفته که خودمان هم باورمان شده است . رنگ و بوی بعضی زندگی ها عوض شده است. بعد این خانواده ها توقع دارند که جوانی مسلمان و با بنیانی محکم تربیت شود. مگر می شود جو کاشت و گندم درو کرد، گیر در خودمان است ، ما دچار خودباختگی شده ایم باید کمک کنیم جوانان ما هویت خود را بازنشانی کنند . ایشان در ادامه افزودند : مقام معظم رهبری فرموده اند جوان ما باید بداند که کیست و برای چی تلاش می کند، نباید دنبال تبلیغ فرهنگی باشد بلکه دنبال فکر و اندیشه باشد . چنین عنصری می شود مثل یک ستون که این ستون سقف تمدن کشور، روی آن خواهد بود. وی در پایان با بیان این مطلب که مقام معظم رهبری سه خصوصیت انرژی ، امید ، ابتکار و خلاقیت را برای جوانان مطرح می فرمایند گفت شرط تحقق این سه خصوصیت احساس مسئولیت ، ایمان به خدا و به راه و هدف و بصیرت است.

واسطه ای بین جامعه علمی و سرمایه‌گذاران

$
0
0
رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری را نهادهایی اقتصادی-اجتماعی اعلام کرد که می‌توانند نقش واسطه‌ را بین جامعه علمی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ایفا کنند. محمود شیخ زین‌الدین با بیان اینکه تبدیل ایده به کسب و کار موفق بسیار مهم است و بدین منظور آماده جذب سرمایه‌گذاران سراسر کشور برای تولید و فروش فناوری هستیم، افزود: لازم است با ایجاد رابطه بین این دو گروه در راستای توسعه تولید با استفاده از فناوری گام برداریم. رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تاکید کرد: با وجود مشکلاتی مانند عدم حمایت از طرح‌های ارایه شده به دلیل مشکلات اقتصادی کشور شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال گذشته موفق شد ۲۰ فناوری تجاری سازی شده را به خط تولید شهرک‌های صنعتی استان ارائه کند. وی با اشاره به اینکه در سال ۹۰، ۴ هزار و ۲۲۸ نفر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان مشغول به کار شدند، افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۷۷۳ نفر تمام وقت و یک‌هزار و ۴۵۵ نفر به صورت پاره وقت با مؤسسات مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان همکاری می‌کنند. شیخ زین‌الدین با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ شرکت جدید در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال ۹۰ مشغول فعالیت شدند که هیچ یک از آنها وابستگی دولتی نداشته‌اند،تاکید کرد: بیشتر شرکت‌ها بر مبنای کارآفرینی مبتنی بر دانش در شهرک مستقر و با حمایت‌های ناچیز شهرک و فعالیت‌های شایسته خود به صنایع بزرگ تبدیل می‌شوند. وی با اشاره به اینکه شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به عنوان رتبه نخست علمی و فناوری برتر کشور دست یافته است، اظهار کرد: کسب این رتبه به دلیل دو شاخص شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک علمی کودکان و نوجوانان بوده است.

کویرنشینان در مقابل حوادث غیر مترقبه ایمن نیستند

$
0
0
ایران جزء ۱۰ کشور حادثه خیز دنیا محسوب می‌شود به طوری که ۴۳ حادثه بزرگ در جهان رخ داده و از آن تعداد، ۳۴ حادثه در کشور ما روی داده است که سهم استان یزد ۱۵ حادثه بوده که به نامش به ثبت رسیده است. در سال ۹۰ تعداد يكهزار و ۳۱۵ زلزله بالای یک ریشتر در استان یزد به ثبت رسیده است و از مشکلات جدی استان وجود ساختمان‌های خشت وگلی با وسعت ۷۰۰ هکتار می‌باشد که مانند شهرستان بم خطر بالقوه‌ای برای استان محسوب می‌شود، به طوری که حتی زلزله‌هایی تا ۵.۵ ریشتر هم قادر خواهد بود آسیب جدی به این بافت وارد نماید. *** اینجا یزد است. جایی که مردمانش یه آرام بودن شهره هستند و ایمان و عبادتشان نسبت به معبود و حکمتش شهرشان را به عنوان "دارالعباده" به جهانیان معرفی کرده است. اما این شهر طی هر سال شاهد حوادث زیادیست که می توان با کمی تدبیر و برنامه و مدیریت از ورود خسارت های آنها جلوگیری کرد. حوادثی چون طوفان های شنی، خشکسالی، زلزله و... غلامرضا برزگري، مدیر کل مدیریت بحران استان یزد در همین رابطه و با اشاره به كاهش ۳۶ درصدي بارندگي در سال زراعي گذشته، گفت: شهرستان يزد با ۵۳ درصد ، بهاباد ۵۱ درصد، بافق ۴۰ درصد، خاتم ۲۷ درصد، ميبد ۲۷ درصد، ابركوه ۲۴ درصد، اردكان ۱۸ درصد و طبس ۱ درصد كاهش بارندگي نسبت به سال قبل داشته ایم. وی اظهار داشت : بنابراين در سال جاري هشت شهرستان استان نسبت به ميانگين بلندمدت كاهش بارندگي داشتند و در شهرستانهاي صدوق ۹ درصد، مهريز سه درصد و تفت يك درصد با كاهش بارندگي مواجه بودند. باز هم خشکسالی مدیر کل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اينكه استان يزد امسال نيز با خشكسالي مواجه بوده، تصريح كرد: از آنجايي كه در ده سال گذشته در استان خشكسالي داشتيم، اثرات خشكسالي تجميع شده به طوري كه سفره هاي آب استان به شدت پايين آمده و كيفيت آب نيز بدتر و شور و تلخ شده است. بر طبق آمار در يك سال گذشته، در اكثر نقاط استان قنواتي كه در طی سال ۹۰ خشكيده بود مجددا دچار خشكيدگي و كم آبي شد و كيفيت آب چاهها كاهش يافته و حدود ۱۲۲ حلقه چاه آب آشاميدني در سطح استان نیز به علت كاهش كيفيت و آبدهي از دور خارج شدند. برزگري مجموع خسارات برآورد شده در پي حوادث سيل، طوفان و خشكسالي را ۴۳۵ ميليارد تومان ذكر كرد و بيان داشت: با توجه به اينكه بخشي از آب شرب ۱۳ شهر استان و تعدادي روستا از محل آب انتقالي تامين مي شود، متاسفانه در حوزه هاي مرتبط در استانهاي اصفهان، چارمحال و بختياري نيز در سال آب گذشته كمبود بارندگي داشتيم و آب زاينده رود نيز به شدت نسبت به قبل كاهش پيدا كرده است كه اين امر موجب شد در سه ماه تابستان آب دريافتي و سطح انتقال كمتر از تخصيص باشد، بنابراين مجبور به استفاده از چاههاي عميق موجود در سطح استان شديم كه سبب كاهش كيفيت و كميت آب اهالي شهرهاي استان شد. اين مسوول اضافه كرد: در بعضي مواقع با اعمال مديريت و تقسیم بندی محدود توانستيم بحران كم آبي در بخش شرب، اين وضعيت را پشت سر بگذاريم. برزگری افزود: علاوه بر اين حدود ۳۰۰ روستا در سال جاري آبرساني سيار داشتيم كه اواخر تابستان به ۴۰۰ روستا افزايش پيدا كرد كه كماكان آبرساني سيار به اين روستاها ادامه دارد. وي ميزان خسارت وارده به بخشهاي دامي، باغي و زراعي در سال جاري را نيز ۳۶۰ ميليارد تومان ذكر كرد و ادامه داد: با وجود اينكه مكاتبات لازم، انجام و ارسال شده ولي در سال جاري هيچ اعتباري براي خشكسالي استان ابلاغ نشده است. مانورهای ویژه! هر چند مسئولان یزدی جهت رسیدن به آمادگی های لازم برای شرایط بحرانی، مانورهای زیادی را برگزار می کنند اما باید این نکته را نیز در نظر داشت که مانور فقط بخش کوچکی از کار هستند و باید تمام امکانات و زیر ساخت ها در کنار آن مهیا شود. چندی پیش در بحث برگزاری مانورها، مانور شریان‌های حیاتی آب با موضوع بحران آب شرب و بهداشت و مانور شریان‌های حیاتی راه با موضوع سقوط هواپیما به صورت دورمیزی ، مانورهای امداد و نجات جاده‌ای در میبد، مانور اطفاء حریق جنگل‌ها و مراتع در یزد، مانور امداد و نجات کوهستان در تفت، مانور امداد و نجات در بافت‌های فرسوده در تفت و کارگاه سلامت و آموزش خود امدادی برگزار شد اما به راستی این مانورها چه نتیجه ای داشته اند و در جهت کدام برنامه ها به اجرا در آمده اند؟ همچنین در هفته کاهش بلایای طبیعی ۱۵۵ پروژه به مبلغ ۷۶ میلیارد ریال به بهره‌برداری ‌رسید که عمدتاً شامل پروژه‌های راه و کشاورزی بودند. حتی در استان یزد به خاطر اینکه يكهزار و ۵۰۰ کیلومتر جاده ریلی وجود دارد و روزانه ۱۰ هزار مسافر در استان جابجا می شوند و ارتباطات ریلی استان خصوصاً در کویر طبس و بافق داراي اهمیت ویژه‌ای هستند، مانور شریان‌های حیاتی راه با موضوع ریلی به صورت دورمیزی برگزار شد اما آیا انها چاره مشکلاتند؟ به هر حال یزد در مسیر حوادث غیر مترقبه طبیعی قرار دارد و با برگزاری چند جلسه و همایش و مانور نمی توان نسخه شفا بخشی برای آن پیچید و در یک کلام باید گفت، کویرنشینان نیاز به توجه ویژه دارند.

سه هزار طرح کشاورزی با محوریت اشتغالزایی

$
0
0
طرح‌های توسعه آب و خاک در شهرستان‌های مختلف استان اردبیل با محوریت اشتغالزایی اجرایی و عملیاتی می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان این مطلب گفت: با توجه به اینکه استان اردبیل بیش از ۷۰درصد ظرفیت کشاورزی و توسعه واقعی را برخوردار است باید بیش از هر زمان دیگر به ابعاد رونق این بخش توجه شود چرا که ما تنها علاجمان را در رونق اقتصادی و اشتغال، توجه جدی به بخش کشاورزی می‌دانیم. اعتبار ویژه بخش کشاورزی عادل عبدایمانی از اجرای بیش از سه هزار طرح کشاورزی در سطح استان اردبیل در حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت: با اجرای این طرح‌ها و سرمایه‌گذاری ۱۸ میلیارد تومانی، اسباب اشتغال پنج هزار نفر نیز فراهم می‌آید که اغلب این اشتغال نیز مولد می‌باشد. عبدایمانی تأمین اعتبار ویژه در قالب پرداخت تسهیلات به متقاضیان این بخش را یک ظرفیت استثنایی در رونق روزافزون بخش کشاورزی اعلام کرد و افزود: بیش از یک‌هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال با هدف توسعه بخش کشاورزی آن هم در قالب تعاونی‌ها اختصاص یافته است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه این اعتبار برای احداث سدهای معیشتی، آب و خاک و تبدیل اراضی دیم به آبی هزینه می‌شود که انتظار می‌رود این سرمایه‌گذاری‌ها به نفع استان و منطقه ما باشد، ادامه داد: اگر بتوانیم بخش‌های احیا نشده این حوزه را متحول کنیم بهتر و شایسته‌تر می توانیم توسعه و رونق کشاورزی را بیش از هر زمان دیگر رقم بزنیم که تبدیل شعار به عمل در این زمینه بسیار ضروری و با اهمیت به نظر می‌رسد. تامین نیاز روغن کشی مدیر جهاد کشاورزی پارس‌آباد نیز از تولید محصولات متنوع در این شهرستان خبر داد و گفت: طرح‌های توسعه کشت دانه‌های روغنی نظیر سویا و کلزا با جدیت و گستردگی خاص ادامه دارد به طوریکه پیش‌بینی می‌کنیم از اراضی مستعد پارس‌آباد بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تن سویا در فصل برداشت استحصال شود. حسن روحی ادامه داد: شمال استان به ویژه شهرستان پارس‌آباد در تولید دانه‌های روغنی قادر است بخش عظیمی از نیازهای کارخانه‌های روغن‌کشی را فراهم آورد که امسال با توجه به تعیین قیمت توافقی قرار است زارعان محصول خود را بدون دغدغه خاطر به مجموعه‌های خریدار تحویل دهند. وی همچنین از افزایش ۳۰۰ درصدی سطح زیر کشت این محصول در مناطق شمالی استان خبر داد و گفت:‌ بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی مستعد پارس‌آباد زیر کشت سویا رفته بود که به عنوان کشت دوم بعد از گندم تولید شده و محصولات روانه کارخانه‌های روغن‌کشی می‌شود.

دریاچه ارومیه جان دوباره گرفت

$
0
0
ارسلان هاشمی با بیان اینکه این میزان افزایش طی اول مهر تا هشت آذر ۳۵۰ میلیون متر مکعب بوده که پیش‌بینی می‌شود تا امروز به ۴۰۰ میلیون متر مکعب برسد گفت: این میزان افزایش جبران تبخیرهای اتفاق افتاده را نمی‌کند ولی تداعی کننده وضعیت نرمال برای این مجموعه دریایی خواهد بود. مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی همچنین از افزایش ۱۵ درصدی بارش‌ها در استان‌های حوزه دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: میزان افزایش بارش‌ها در حوزه دریاچه ارومیه در آذربایجان‌شرقی پنج درصد بوده است. هاشمی در رابطه با تامین کنندگان روان آب‌های دریاچه ارومیه گفت: زرینه‌رود، سیمینه‌رود، مهاباد چای، باران دوز چای، نازلی چای و آجی چای از جمله روان آب‌هایی هستند که به دریاچه ارومیه می‌ریزند. *ذخیره گاه زیست کره در سطح جهان دریاچه ارومیه که در گذشته «چیچست» نامیده می‌شد به دلیل داشتن ارزش‌های اکولوژیک و منحصر به‌ فرد، در سال ۱۳۴۶ بر اساس مصوبه شماره یک شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور، به عنوان منطقه حفاظت شده و طبق مصوبه شماره ۶۳ شورای عالی در سال ۱۳۵۴ به عنوان پارک ملی ارتقا یافت. همچنین در سال ۱۳۵۶ براساس مصوبات «MAB» (انسان و کره مسکون) به عنوان یکی از مناطق بین‌المللی ذخیره‌گاه‌های زیست کره در سطح جهان به ثبت رسیده است. این دریاچه با تمام جزایر آن در سال ۱۳۵۴ به عنوان یکی از تالاب‌های بین‌المللی در کنوانسیون رامسر ثبت و از سوی مؤسسه بین‌المللی تالاب‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق مهم پرندگان انتخاب شد. در حال حاضر، در این دریاچه ۲۷ گونه پستاندار، ۲۱۲ گونه پرنده، ۴۱ گونه خزنده، هفت‌‌ گونه دوزیست و ۲۶ گونه ماهی زیست می‌کند. دریاچه ارومیه دارای ۱۰۲ جزیره است که همه آنها از سوی سازمان یونسکو به عنوان ذخیره‌گاه طبیعی جهان به ثبت رسیده است. * خطر همچنان باقي است اما این زیست بوم با تمام دار و ندارش رو به نابودی است، زیرا به گفته مسئولان سازمان محیط زیست، کاهش میزان نزولات جوی، پایین بودن بازده آبیاری کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و عدم اختصاص آب کافی برای تأمین نیاز بیولوژیکی رودخانه‌های منتهی به دریاچه از عوامل تشدیدکننده بحران و کویری شدن منطقه به شمار می‌رود. چند سالی است که عوامل مختلف دست به دست هم داده‌اند تا منحصر به‌ فردترین تالاب جهان به دلیل میزان پس‌رفت آب، به تهدیدی جدی برای ساکنان منطقه تبدیل شود، در نتیجه پس‌روی آب دریاچه، وسعت آن به میزان قابل توجهی کاهش یافته و برخی قسمت‌های جنوبی دریاچه غیرقابل دسترسی و تبدیل به نمک‌زار شده است که این پدیده می‌تواند فجایع زیست محیطی بسیار زیادی را همراه داشته باشد.

امضاء تفاهم نامه همكاري بين آموزش و پرورش و نیروی انتظامی

$
0
0
 در جلسه‌ای با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد امضا شد. مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در این نشست اظهار داشت: همکاری‌های نزدیک و همه جانبه آموزش و پرورش و نیروی انتظامی می‌تواند با كاهش زمينه وقوع جرائم و رفتارهای پرخطر در تامین امنیت و آرامش در جامعه نقش بسیار ارزنده‌ای داشته باشد. سیف‌الله کریم‌زاده گفت: امروز نیروی انتظامی به خوبی از وجود جوانان و نوجوانان درطرح‌هایی چون همیار پلیس و فرهنگ یار پلیس بهره‌مند است که این طرح‌ها از موفق‌ترین طرح‌های تربیتی و آموزشی کشور است. فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی نیز گفت: امید می‌رود امضاء این تفاهم‌نامه برکات ارزشمندی در زمینه پیشگیری از جرائم و جلب همکاری آموزش و پرورش در ارتباط با برقراری امنیت اجتماعی و پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشد. عزیزالله ملکی تاکید کرد: آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان در مدارس و آگاهی دهی معلمان به دانش آموزان و از راهکارهای کاهش جرائم در بین دانش آموزان است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بازديد معاون سازمان انرژي اتمي كشور از مزرعه ارقام جديد پنبه

$
0
0
معاون گروه کشاورزی سازمان انرژی اتمی کشور از مزرعه آزمایشی ترویج ارقام جدید پنبه در ساوه بازدید كرد و از نزدیک در روند کشت پنبه اصلاح شده با تکنیک های هسته ای قرار گرفت. مسعود رحیمی در حاشیه این بازدید گفت:این سازمان در راستای گسترش فناوري صلح آميز انرژی هسته ای در علوم مختلف فعالیت می کند که یکی ازاین فعالیت ها استفاده از تکنیک های هسته ای در اصلاح گیاهان است. رحیمی با اشاره به اينكه پنبه یکی از گیاهانی است که سالهاست در استان مرکزی و شهرستان ساوه روی كشت آن تحقیق شده ،ادامه داد : ارقام پنبه کشت شده در این مزرعه که به صورت نمونه کشت شده ، به وسیله پرتو افشانی هسته اي اصلاح شده و صفات زود رسی و همزمان رسیدن را داراست. وی دیررسی ارقام پنبه موجود در کشور را یکی از معضلات پیش روی پنبه کاران برشمرد و تصریح کرد: با استفاده از تکنیک‌های هسته‌ای اولا هزینه تولید این محصول کاهش پیدا می کند و ثانیا به دلیل زودرسی انگیزه کشاورزان و تولیدکنندگان برای کشت ارقام جدید پنبه افزایش پیدا مي كند.

صادرات۴۶۰ میلیون دلار كالا به ۸۱ کشور

$
0
0
ناظر گمرکات آذربایجان‌شرقی از افزایش ۲۸ درصدی ارزش کالاهای صادراتی از گمرکات استان خبر داد و گفت: امسال ۴۵۱ هزار تن کالا به ارزش ۴۶۰ میلیون دلار به ۸۱ کشور دنیا صادر شده است. ناصر نوروزی افزود: در هفت ماه سال‌جاری ارزش کالاهای صادراتی از گمرکات استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۸ درصد افزایش یافته و در این مدت بالغ بر ۴۵۱ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از ۴۶۰ میلیون دلار از طریق گمرکات استان به خارج از کشور صادر شده است. نوروزی ادامه داد: این میزان کالای صادره در مقام مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن ۱۳ درصد و از نظر ارزش دلاری ۲۸ درصد رشد نشان می‌دهد؛ این در حالی است که بیشترین حجم کالای صادراتی از طریق گمرک تبریز انجام شده است. مدیرکل گمرک تبریز عمده کالاهای صادراتی را میوه تازه، اشیای پلاستیکی، انواع کود، تراکتور، لوازم قطعات مربوطه و کالاهای صنعتی برشمرد که به بیش از ۸۱ کشور صادر شده و عمدتاً به کشورهای ترکیه، عراق، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، یمن، اکراین و افغانستان بوده است. نوروزی در خصوص میزان واردات کالا از گمرکات استان نیز گفت: در هفت ماه سال‌جاری میزان کالای وارده از طریق گمرکات استان بالغ بر ۳۲۸ هزار تن به ارزش بیش از ۷۱۳ میلیون دلار بوده که این میزان کالای وارده نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۱۳ درصد و از لحاظ ارزش دلاری ۹ درصد افزایش نشان می‌دهد. ناظر گمرکات استان آذربایجان‌شرقی میزان درآمد گمرکات استان را در مدت هفت ماه سال‌جاری بالغ بر ۱۳۴۳ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۱ درصد افزایش یافته است.

تشكيل ۵۴۰ پرونده قضايي مربوط به اراضي ملي

$
0
0
۵۴۰ فقره پرونده قضايي مربوط به اراضي ملي و منابع طبيعي در سال گذشته با پيگيري هاي قضايي در خصوص تصرفات و تجاوزات در استان سمنان تشكيل شد. رئيس اداره حقوقي اداره كل منابع‌طبيعي و آبخيزداري استان سمنان با اعلام خبر فوق اظهار داشت: در سال گذشته، ۲۲۱ فقره پرونده تخريب و تصرف عدواني اراضي ملي و منابع طبيعي همچنين ۴۸ مورد دعاوي قطع اشجار و بوته‌كني، ۲۷۱ مورد پرونده تعليف غيرمجاز دام در سطح استان سمنان تشكيل شد مهندس محمد علی سفیدیان افزود: در همين راستا در سال گذشته، حدود ۹۲ هكتار از اراضي تصرف شده براساس احكام قضايي توسط يگان حفاظت از منابع طبيعي سمنان خلع يد و به بيت‌المال بازگردانده شد. سفيديان از همكاري قضات دادگستري و ماموران انتظامي استان سمنان در راستاي شناسايي، دستگيري و صدور احكام منصفانه براي افراد متخلف تقدير كرد و صدور ۸۱۲ فقره رأي مربوط به پروندهای سنواتی در خصوص پرونده هاي منابع طبيعي را نشانه اي بر شدت پيگيري هاي قضايي در مقابله با متجاوزان به عرصه هاي ملي و منابع طبيعي استان دانست. وي شوراي حفاظت از اراضي ملي و منابع طبيعي استان را بعنوان بازوي توانمندي براي اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان در مقابله با متجاوزان و زمين خواران معرفي و از اقدامات اين شورا كه به رياست رئيس كل دادگستري استان تشكيل ميگردد تقدير و تشكر كرد. وي اظهار داشت: در سال گذشته۱۲۰ گزارش توسط مردم و هم استانیهای گرامی به ستاد خبری يگان حفاظت از منابع طبيعي و آبخیزداری استان سمنان رسيده است.

آغاز طرح زمستاني راهداري با استقرار۵۵ اکیپ در زنجان

$
0
0
با استقرار ۵۵ اکیپ راهداری استان زنجان در۲۹ محل که اغلب نیز پای گردنه های استان است طرح راهداری زمستانی در اين استان آغاز شد . مدیر راهداری راه وشهرسازی استان زنجان با بیان اینکه ۱۹۶ دستگاه ماشین آلات خدمات رسانی و ۴۱۵ نفر پرسنل طرح راهداری زمستانی را اجرا می کنند گفت : این تعداد ماشین آلات و نیروی انسانی درقالب ۵۵ اکیپ راهداری در ۲۹ محل از نقاط حساس بویژه پای گردنه ها طرح راهداری زمستانی را اجرا می کنند. مهندس وثوقي افزود : ۷ محل در زنجان ، ۷ محل در ابهر ، ۳ محل در خدابنده ، ۵ محل در ماهنشان ، ۳ محل درطارم ، ۲ محل درایجرود و ۲ محل درخرمدره نقاط استقرار اکیپ های راهداری زمستانی استان است. وی با اشاره به اینکه ۲۰ هزار تن نمک در زمستان سال گذشته در راه های استان مورد استفاده قرارگرفت ، گفت : مصرف این میزان نمک که آثار مخرب زیادی برای آسفالت و نیزمحیط زیست داشت ، بیش از حد نرمال بود. مدیر راهداری استان زنجان افزود : سعی می کنیم امسال با کاهش این میزان نمک به ۱۰ هزا رتن ، از مخلوط نمک و ماسه که آثار تخریبی کمتری نسبت به نمک دارد ، استفاده کنیم . مهندس وثوقی اعمال محدودیت های عبور ومرور و برنامه ریزی های مناسب در محورهای مواصلاتی را از راهکارهای عملی به جای استفاده مکرر و بیش ازحد نمک پاشی درسال جاری عنوان کرد. وی با بیان اینکه اصلاح نقاط حادثه خیز به صورت نسبی امکان پذیراست گفت : راه حل اساسی برای اصلاح نقاط پرحادثه ، احداث پل غیرهمسطح است و دراین صورت می توان کاهش جدی تصادف و سوانح در آن نقاط را انتظارداشت. وی به شناسایی ۱۰ نقطه حادثه خیز و نیز اقدامات دردست اجرا برای اصلاح آن نقاط اشاره کرد و افزود : اجرای تقاطع نورین و تقاطع کمربندی خرمدره - ابهر و ۴ بانده کردن محور زنجان – ابهر ، از آن جمله ا ست .
Viewing all 697 articles
Browse latest View live